Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Andrejsvk píše:Na ktore forum sa presunieme?
Bína píše:Pár článků mám v přípravě, snad to pozvednu
radimecek13 píše:pánové si musej nahnat svoje ega....protože to co předvádějí redaktoři ve svých článkách na AVmanii,to nemá s novinařinou nic společného,to by lépe napsal žák osmé třídy..viz. pan Puk co článek to perla...tak si to někde musej vybít...bohužel Odar píše co si myslí a to se tady nenosí..
PS:nedavno to tady zabalil jediný trošku slušný redaktor Jiří Rokoský,už se na to tady nemohl dívat...
http://avmania.e15.cz/avmania-je-s-vami ... ilancovani
Ono ne všecko co je Odarovi vytýkáno se taky objevilo na veřejnosti - hodně věcí jsme jako moderátoři "stihli" smazat ještě dřív, než se toho chytil někdo jiný a než se stačil rozpoutat flamewar. Není to jen o urážkách, je to o schopnosti a chtění provokovat schválně ostatní diskutující k porušování pravidel (a v povzdálí si pak mnout ruce, jak jsem to těm ******* ********ným moderátorským zase zavařil) a sebe pak ukazovat jako oběť. Stejně dopadl i jistý moravský středoškolský učitel, "jehož jméno se nevyslovuje" - ne že by byl tak rozsáhlým hříšníkem, ale jeho názory rozpoutávaly v diskusích takový flamewar, že BAN byl jediným opatřením vůči jeho osobě, které mohlo plně zabránit dalším recidivám flamewaru na fóru.radimecek13 píše:to celé vážený mgx vypovídá o tomto fóru..nevidím ve svém vyjádření jedinou urážku pana Puka..jde o to že se tady neměří jednotným metrem...Odar dostane trvalý ban aníž by někoho nazval čímkoli nebo urazil...jenom kritizuje určité praktiky Vás moderátorů...
....
....
PS:pokud je kritika urážkou,tak potom opravdu jde toto forum do kopru..
radimecek13 píše:A to je přesně ono...necháme volnost a pak to začnem užívat,jak se nám to hodí.....TO MI VADÍ..pokud jsou pravidla,tak se mají dodržovat od začátku do konce a né,až se to zvrhne..to je typická vlastnost nás čechů..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků