Bigos píše:Jen EDIT: ty limitace jsou blbost... nejsem blbej nechci si odpalit zesak...zbytečně ryskovat, když stejně to hudebně nemá smysl.
-- 2. 5. 2012 23:25 --
Já to také myslel tak jak píšete.. a naučte se číst text..také jsem psal otom, že to nemám vyzkoušené na 4RAbsolutně zbytečný přízpěvek.
Ryskovat si můžeš klidně co chceš - těch rysek se na ten zes vejde 6 půlek... Zkoušet zařízení na hranici nebo i za hranicí běžných provozních podmínek patří ke konstruktérské práci - jedině tak totiž jako autor zjistím, KAM AŽ MŮŽU ZA PROVOZU BEZ NEBEZPEČÍ PRO ZAŘÍZENÍ ZAJÍT - pokud to neudělám, riskuju v následujícím provozu daleko víc, nejen zničení - ale i ostudu za to, že mi zařízení při provozu za podmínek podle specifikace naprosto bezpečných vybuchne do ksichtu...
A když píšu příspěvek, tak nepřizpívám - ano, i čeština jest vizitkou každého člověka. A mezi povinnosti moderátora náleží i dozor nad úrovní jazyka. Nemluvě o tom, že se pokoušíš tvrdit nám tady o nějakém zesu, že má výkon 400W, když ses ho na ten výkon ani nepokusil vybudit - podle toho cos napsal, se ten zesilovač ani nezapotil, protože jel "na volnoběh". Pochop, že když nebudeš argumentovat solidním způsobem a k věci, dočkáš se od věci znalých jen posměchu - protože si v takovém případě ani nic jiného nezasloužíš