Příspěvek administrátora k výtkám (OT příspěvek)
Tak všeobecně ... kdo si v klidu při čisté mysli přečetl můj příspěvek, možná pochopil. Kdo je vzrušen z debaty - nikoliv. A tak děkuji
danhardovi za jeho příspěvek ... on zřejmě četl v klidu a tak pochopil. Pochopil, že onen post se týká i osoby, která je v něm jako jediná jmenována
Upřímně - kdo nechce reagovat v tomto specifickém vlákně, nemusí. Toto vlákno - tak trochu - patří uživateli s nickem
Federmann. Pokud jeho myšlenky, které jsou dle vašeho názoru silně kontroverzní, nenacházíte skoro v každém vlákně fóra avmania.cz, pak opravdu mám pocit, že minimálně v některých případech, je to trochu o něčem jiném, než se uvádí.
Každý diskutující, ač reaguje na sebevětší hloupost, by měl reagovat v souvislosti s pravidly fóra, slušným chováním a zákony této země. Chápu, že někdy člověk prostě ulítne - avšak správné to není. Každý diskutující má taktéž možnost závadný příspěvek nahlásit a v nahlášení uvést, v čem spočívá ona závadnost.
armamane chápu, že Ti dlouhodobě ležím v břiše, jako kámen ... je to tak a mrzí mě to. Bohužel Ty jednou budeš tvrdit, že věci řešíme moc přísně, podruhé, že věci řešíme jako predpos.raty. Ovšem Ty při své superdokonalosti víš vše nejlépe. A Tvé frajeření o opičích pochoutkách a tom, že stejně přijdeš zpět - to se na mě nezlob, to jest vrchol trapnosti. Tím jsi u mě opravdu hodně klesl.
kazzatel49 myslím, že jako slušný člověk, navíc odborník v oboru dovedete pochopit, že ale jsou jisté hranice za které jít prostě nelze. Osobně jsem schválně nezmínil nikoho z diskutujících. Ve svém příspěvku jmenuji pouze uživatele s nickem Federmann. Veškeré názory odborníků, kteří regulérním způsobem jsou schopni vyvracet nesmyslná tvrzení, vítám. Nemám s nimi problém.
A ještě něco ... píšete
kazzatel49 píše:OK, MgX, žádáš po to člověku to, co on nikdy neudělá, protože je to patologickej lhář a křivák
Myslím, že když si to znovu přečtete a přečtete si po mně můj předchozí příspěvek, asi Ti dojde (a nejen Vám, ale i ostatním, kteří tu teď po mně plivou), že k výše uvedenému mám asi nějaký zásadnější důvod
radimecek13 skoro se mi na Váš výplod nechce reagovat. Kdo mě zná, ví, že patřím spíše ke tvrdším zastáncům pořádku, než k těm co pustí kde co. Ne vždy může i administrátor reagovat hned a okamžitě.
Pokud dojde k tomu, že autor nějakého zařízení je neoprávněně napaden, není vůbec od věci, aby mi poslal SZ s citací příspěvku, kde se - samozřejmě - „zviditelní“, aby bylo jasné, že se skutečně jedná o tvůrce nějakého stroje. Samozřejmostí je, že BUDU MUSET adekvátním způsobem reagovat a také BUDU mít další argumenty pro případný trest. Jestliže ale člověk strhne bitvu sám a ještě nevybíravým způsobem, pak spíše - a to si přiznejme - nahrává protistraně
Rád si i nyní, takovou SZ přečtu!
A ještě něco ... vážený pane, já jsem ve svém příspěvku nikomu konkrétnímu BANem nevyhrožoval, navíc BAN nebyl ani zmíněn.
Kdyby
danhard nenapsal, to co napsal, pak byste nikde o reklamě nehovořili. Nenapadlo by vás to. Jestliže ano, tak by se snad něco takového hlásilo moderátorům již dříve, není liž pravda?
bubaak to bylo taktéž hodně trapné. Řekl bych nehodné školáčka ze ZŠ. Ale koneckonců je to ukázka Tvého já, které zde prezentuješ.
... a
palinoch uvedl opět jednu velkou pravdu. Občas se tu řeší velké nic s velkým křikem (opět zde nemluvím o případných autorech zařízení).
Federmann má své vlákno, kdo nechce číst a přispívat - nemusí, nebo ano?
A teď možná nakopnutí pro vás všechny ...
MgX píše:
Upozorňuji všechny diskutující, že případný trest neobdrží jen ten ...... ale i ten, který ať vědomím, či nevědomím způsobem vyvolává opakovaně tzv. flame war.
Nevím, možná už chápete, možná ne. Nevadí, víc napovídat nebudu, nemám to v popisu činnosti, kterou mimochodem vykonám stejně jako ostatní moderátoři zde, zcela zdarma.
BTW: reklamu nevyhledávám, nenabízím, nezprostředkovávám a absolutně vůbec nic z ní nemám ... jen to, že si na ní stěžujete a občas, štve i mě
-- 6. 5. 2012 19:49 --... doplním pro kritiky.
Vlákno není zamčeno napořád, ale dočasně. Navíc nesnižuji možnost reagovat na mnou napsané. Již nyní mně došlo několik SZ. Tudíž nejde o cenzuru, nebo nechuť slyšet váš názor, jen bych rád toto vlákno a emoce v něm trochu uklidnil.