Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
icotech852 píše:dnes bol u nas na navsteve kamarat v ramci sviatkov.Ma odpracovane niekolko rokov v jednom elektrodome a tak som mu teda spomenul ze som zakupil "nejake reproduktory ku pc" posadil som ho do kresla a pustil mu zopar ukazok ako hra Michael Jackson,Gigi Agostino a Plastic Angel-last crusade.Vsimal som si jeho reakcie,kedze z tych klasickych AVR zapojeni si uz vypocul nejedno - pacilo sa mi ako nechapavo tocil s hlavou a mrmlal si,ze to nie je mozne.(Jeho sestra sediaca na sedacej suprave vedla sa zlakla ohladne nejakeho efektu v nahravke)
Vravel som mu,ze som sa dost so zapojenim natrapil.Vysvetlil mu dane zapojenie oproti "klasickym" z elektrodomu.Potom skonstatoval:
Sialene si uvedomit,ze mi pustas nejake MP3ky a ze to moze tak dobre zniet,povodne som pocul nieco podobne len raz a to na reproduktoroch Focal (s audiophille zostavami ma skusenosti pomenej)
evlo píše:No ja jsem mel pasivy prave pres windows a zes (opravidickej zes bez ovladani hlasitosti) a kdyz me to ve dve rano pustilo na plne kule, tak uz nikdy nechci. Me prave stve, ze kdyz uz jsem neco nasel, tak to bylo bud ovladani software na DAC zvukovce - nechci, nebo proste litr za jedno otocne kolecko.
Bych potreboval aby u nas nekdo prodaval sadu jako fostex pa-2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků