Dispre2

tak uz som ho aj odskusal a spravil posluchovy test
posluchovy test sluchatkoveho zosilovaca StyleaudioRuby vs Dispre2 na sluchatkach HD558DAC bol pouzity DAC RUBY.Vypocul som si piesne a porovnaval v flac kvalite:
Tarja Turunen - Boy And The Ghost.flacLmfao - sexy and I know it.flacLil Wayne - Mirror ft.Bruno Mars.mp3 (320)postreh: Dispre2 zanechava Styleaudio (OPA2134) v priestore a v jeho podani,v cistote.Dispre2 ponuka omnoho zabavnejsi prednes,ktory bavi.V urcitych castiach,som mal pocit,akoby Styleaudio zkreslovalo vysky a nicilo akusticky prednes.Dispre2 je v tomto o krok dalej a ten krok je v posluchu dost navykovy.Nie ze by Styleaudio hralo zle,hralo podobne,ale akoby sa tazko snazilo dohnat to,co Dispre zvladal s prehladom.Jednalo sa o prednes,atmosferu podania nahravky,tam Styleaudio zaostalo.
Posluchovy test som robil na HD558,je logicke ze vyssia rada sluchadiel bude uplne o niecom inom.Test som zrealizoval koli odskusaniu Dispre2 a ci je vlastne pocutelny rozdiel na tychto sluchadlach.
Poviem to zjednodusene - je to ako dychat vzduch v meste a na horach - clovek sice dycha vzduch v oboch pripadoch,ale na horach je to proste o niecom inom...
forsaken...