tak spravil som len "provizorne zapojenie",aby som mohol odskusat dac ruby s predzosilovacom na aktivnych monitoroch,vypocut si nejake nahravky,porovnat rozdiely.Predny panel je este bez popisu v povodnom stave,ale umiestnenie potenciometra a prepinaca uz je na svojom mieste.Konecne mozem regulovat hlasitost klasicky a nie vo windowse.
plosne dosky z Chiny este nedorazili,trva to uz urcity cas a to vedie k netrpezlivosti.Zvuk som si uz teda otestoval a musim povedat,ze po tomto zapojeni uz pri porovnani JBL2325vsHD558 sluchatka zaostavaju a v prednese sa nechytaju...budem sa musiet porozhliadnut po vyssej rade.Najlepsie je,ze mi to schvaluje i moja polovicka
Zvukovo je tu posun k lepsiemu co ma nesmierne tesi.
Mp3ky mi zneju nudne a hned su odhalene nedostatky,budem ich musiet premazat a hudbu uz stahujem iba vyhradne vo Flacu ci Wav.Ohromila ma i komercna nahravka LMFAO - Im sexy and I know it.V podvodnej wav kvalite ma proste neskutocne sialeny zvuk.
Potvrdzuje sa i tvrdenie,ze s pomocou predzosilovaca klesaju naroky i na kable.V minulosti po zapojeni Audioquest Diamondback oproti klasickemu Klotz kablu nastal posun v priestore (pri 1,5m dlzke kabla).Teraz som medzi dac a predzosilovac zapojil klasicky lepsi gitarovy kabel Klotz AC106,je pravdou ze len o dlzke 0,3m,ale v skrini su pouzite len klasicke tienene kable na odskusanie predzosilovaca a zvukovo mi to vobec nevadi.Kazdopadne mam uz zakupeny RG62 na kompletne dorobenie a prekablovanie ked pride DAC.Pokial bude vo vyssej kvalite ako Tenor chip,tak sa na novy test velmi tesim.Dufam ze sa mi to podari dotiahnut do konca...
forsaken...