U PC Genius Home Theater 5.1

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
gaminn píše:[quote="Tučňák"oPřesně tak, za ty prachy nemá konkurenci..už ho mám pár let a neměnil bych.. :-Bh/quote]
Jj, je to fajn, když člověk neví, jak zní lepší zvuk. Aspoň se pak zbytečně nevyhazují peníze za nákup lepšího audia/quote]
Tučňák"o[quote="gaminn píše:[quote="Tučňák"oPřesně tak, za ty prachy nemá konkurenci..už ho mám pár let a neměnil bych.. :-Bh/quote]
Jj, je to fajn, když člověk neví, jak zní lepší zvuk. Aspoň se pak zbytečně nevyhazují peníze za nákup lepšího audia/quote]
To asi jo..já nemám bůh ví jaký hudební sluch.Takže pro moje potřeby toto plně vyhovuje a máš pravdu, že nepotřebuju lepší audio - peníze radši strčím někam jinam, kde se mi budou zdát lépe využity a nemusí to být jenom oblast IT. /quote]
drnoha píše:Jj, jako i s tema Geniusama mi prijde zvuk u me vpokoji dostatecne kvalitni, stejne na MP3 a netove radio nema cenu kupovat buh vi co, na hry se zase hodi vice bednicek a to ty Geniusy taky splnuji. Ale do obyvaku k nejake Hi-Fi technice bych si je samozrejme nedal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků