Ozvuceni maleho prednaskoveho salu

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod 5h1nj1 11. 6. 2008 10:13

Ahoj, resim takovy problem a zkusim, co napadne nekoho z vas. Mam maly prednaskovy sal cca 100 metru ctverecnich. Prijde tam projektor na platno o uhloprice 2-3 m, to by nebyl problem. Dale ozvuceni pro prehravani DVD, CD, prednasky, prezentace. System tedy musi obsahovat mikrofon a samozrejme zminovany DVD prehravac. Je nejaky zpusob, jak to resit bez mixazniho pultu? Uvazoval jsem jak o vykonnejsim all-in-one systemu, tak o receiveru plus repro, ale nevim o variante s pripojitelnym mikrofonem. Jestli zadny neni, doporucte levny mix, moc se v nich neorientuju. Doporuci nekdo kompletni system? Uvazujeme cenu cca 50k, ale je mozne se v tom zlehka pohybovat. Prosim jen rozumne reakce.
5h1nj1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Scylok 11. 6. 2008 11:58

Na AIO systémy doporučuji zapomenout.
Na tu plochu potřebuješ minimálně něco takového: http://www.mediatech.cz/files/YAMAHA/PI ... ass300.jpg
Cena cca 15000Kč
Scylok
Junior

Odeslat příspěvekod 5h1nj1 11. 6. 2008 13:37

No, ony all-in-one systemy maji take ruzne kategorie a nektere z nich by na tom vykonove nemusely byt uplne zle. Tve reseni mi neprijde prilis vhodne. Nepotrebuji prenosny system ani osmikanalovy mix. Naopak by byl fajn prostorovy zvuk (dvd player). Porad si myslim, ze ten vetsi pocet repro by byl vhodny. Take pouhe dva stereo vstupy te Yamahy se mi uplne nelibi. Tady bych daval mozna prednost receiveru. Jsem porad na vazkach. Kazdopadne diky za reakci, moc zivo tu neni.
5h1nj1
Kolemjdoucí