Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Mirar píše: Vyjádření autorizovaném servisu i výrobce je, že se jedná o standardní vlastnost přístroje.
Denkez píše:To, že si zde povykládáme, jak jsou ti obchodníci zlí, nic se nevyřeší. Obecně bych mohl doporučit...
Buď důsledný, ale slušný.
Denkez píše:To walter n.:
troufám si tvrdit, že jsem napsal použitelné informace.
EKKAR píše:Řešení je jednoduché - nedat se a důsledně reklamovat a zase reklamovat...
Tím, co však rozhodne o tom, zda je LP2275w vynikající koupí, nebo LCD panelem působícím jen žal při reklamacích, bude to, zda koupíte stejně kvalitní kus, jako ten recenzovaný. Problémů s pískáním tohoto modelu jsou plná fóra, rád bych však věřil tomu, že recenzovaný panel projevující se slaboulinkým brumem trafa není světlou výjimkou a v obchodech už kápnete na stejně dobré kusy.
walter n. píše:Konkrétně jev "pískání" je velmi problematický, pro někoho nepřekousnutelný, formulace "pískání je vlastnost přístroje" se v poslední době stává velkou módou, právě v reakcích některých servisů. Nelíbí se mi to a nejsem sám. Zajímalo by mne nějaké oficiální prohlášení výrobců na tuto konkrétní problematiku (pískání).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků