Soundbar LG HLB54S - dobrý?

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod gusspacho 8. 8. 2010 22:10

Ahoj,

chci k lcd LG koupit http://www.pixmania.cz/cz/cz/4028648/ar ... EyOTA5MDU7
a tak si říkám, zda je to topravé? MOc jsem k tomu nenašel, v tématu se moc nevyznám

Ale už mě nebaví mít všude dráty a tak (dnes mám BR player, zesilovač a 5.1, k tomu O2 setop box - šílenej káblsalát:()

Nějaký postřehy, zkušenosti, alternativy?

Díky, G
gusspacho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gusspacho 9. 8. 2010 17:53

Nikdo? No to je zlý...čekal jsem nějaké dont know how:)
gusspacho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gusspacho 29. 8. 2010 19:38

Zdar,

tak už mám tu seupr věc pár dní doma..dobrý, asi tak.

Ale mám jeden problém: jenou za čas (no spíš tak jednou za 10 min) subwoofer hrozně zaskřípe, asi jako když bych z něj vytahoval kabely nabo já nevím, navíc velmi hlasitě.

Potíž je v tom, že propojení s jednotkou je wifi, takže buďto vydný kus nebo nějaké rušení.

Nesetkal se někdo z vás s něčím podobným? Je to dost nepříjemné:(

Díky, G
gusspacho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gusspacho 2. 1. 2011 23:21

Ahoj,

takže rušení a lupání v subwooferu je odstraněno, tedy spíš nějak přestalo: udělá to už jen výjimečně.

Ale PROBLÉM: ode dneška zvuk nehraje - hraje 2-3 vteřiny a ticho. Pak se vypne a občas ještě naskočí a někdy už vůbec. Je to divný (dělá to na dvd, rádiu, usb filmech, tedy není té závislé na zdroji) a když zapnu/vypnu MUTE tak zase na ty 2-3 vteřiny naskočí a konec.

Zajímavé je, že když to nechám odpočinout, hraje to delší dobu a pak to začne vypínat.

Nesetkal se s tím někdo u LG výrobků?

Jinak jsem s LG sound bar i TV vícemén nespokojený - LG už nikdy ale tohle stálo 15K tak to jen tak vyhodit nemůžu:(

Kupováno u Pixmania a tam se to posílá do Francie - pěkná prasárna...

Sem naštvanej, někdo s radou? Díky G
gusspacho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richie 7. 2. 2011 11:05

poradit neviem .. ale vdaka za postrehy .. budem rad aj za dalsie info
Opel Insignia B ST 1.5/121; VW Sportswan 1.2 (Astra G Caravan 1.6 Twinport-Z16XEP; Corsa C 1.0; Octavia liftback II/1.9tdi -> III/1,6TDI-> IV/1.5TSi )
richie
Junior