Onkyo HTX-22HDX nebo Onkyo HT-S3305 nebo?

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod audis 6. 12. 2010 19:50

vandave: chybí v té sadě subwofer.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vanDave 6. 12. 2010 20:49

Vím. Pokud máš slušně basující sloupovky, tak se bez subu dá obejít, aspoň u mně. Lepší jak plastový chrastítka Onkyo se subem, těm nic nepomůže. :))
->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<-
Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. :D
Olympus E-PM1 + 14-42mm
vanDave
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod audis 6. 12. 2010 23:12

který chrastítka jsi myslel? ty v 22hdx v recenzi na avmanii?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod medvidek_pu 6. 12. 2010 23:49

quadraly (quintas 5000) + onkyo 308 byla první volba, ale než sem se rozhoupal, tak je na mallu vyprodali..měli je tam za skvělých 6666Kč...jinak sub zatim neřešim, protože i ten na Genius HT 5000 sem použil za 5 let asi 2x díky sousedům...takže mi jde spíš o to, trochu se posunout v kvalitě zvuku...a pořád mám trochu obavy z toho malýho prostoru...
medvidek_pu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 7. 12. 2010 00:28

uvažoval jsi mém příspěvku z návštěvy poslechového studia, jak postuju výše? pár repro 4500 kč, sub 7000, center 3000, podle mě se posuneš hodně jinam. pokud máš 10 kkč a víc i o chlup víc, dovolil bych si zainvestovat více. vyplatí se. navíc mužeš v klidu dokupovat časem. já to tak udělám. dnes avrec + 1x pár repro, zbytek časem.

-- 06 pro 2010 23:30 --

zmíněné repro: http://britek.cz/katalog.php?znacka=DYN ... rodukt=896 střední rozměry, ne sloupy, ne mrnavky.
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod medvidek_pu 7. 12. 2010 00:52

jj, koukal jsem a uvažuju..dík za tip...každopádně už jsem zavrhnul onkyo sady z nadpisu diskuze, protože je vidět, že za stejný peníze nebo jen o trochu víc se to dá vyřešit o dost lépe...btw, ještě mi v té sestavě chybí surroundy..
medvidek_pu
Kolemjdoucí

Předchozí stránka