LG LH7000 a HB354BS problém s propojením zvuku

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod HoviXXX 26. 12. 2010 12:35

Ahoj,
mám televizi LG LH7000 a koupil jsem si k vánocům i domácí kino LG HB354BS ... Problém je ale s propojením zvuku,myslel jsem, že mi vše co hraje z televize ( hlavně satelit ) pujde optikou do kina a to se postará o lepší zvuk. Jenže po propojení s funkcí Simplink se přepne kino do Optical,ale hraje mi jen jeden reprak na kině, druhý a subwoofer je mrvý..navíc ten zvuk je daleko horší než z televize.. :'( což mě hodně zklamalo..Neví někdo co by s tím mohlo být?? Koukal jsem všude možně,ale nikde jsem nějak nenarazil na odpověď...
HoviXXX
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 26. 12. 2010 13:45

Proč nepouštíš zvuk z satelitu rovnou do dom.kina?
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod HoviXXX 26. 12. 2010 19:34

Sypu si popel na hlavu,netušil jsm že ten retro satelit má optickej výstup...Sry
HoviXXX
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 26. 12. 2010 19:49

Ok,nic se neděje. 8-)
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod jantar103 2. 10. 2011 11:37

HoviXXX píše:Ahoj,
mám televizi LG LH7000 a koupil jsem si k vánocům i domácí kino LG HB354BS ... Problém je ale s propojením zvuku,myslel jsem, že mi vše co hraje z televize ( hlavně satelit ) pujde optikou do kina a to se postará o lepší zvuk. Jenže po propojení s funkcí Simplink se přepne kino do Optical,ale hraje mi jen jeden reprak na kině, druhý a subwoofer je mrvý..navíc ten zvuk je daleko horší než z televize.. :'( což mě hodně zklamalo..Neví někdo co by s tím mohlo být?? Koukal jsem všude možně,ale nikde jsem nějak nenarazil na odpověď...

Chci realizovat stejné zapojení. Ptám proto: v čem byla chyba? Víte to. Přes tu optiku by opravdu mělo jít vše!?
jantar103
Kolemjdoucí