sony nebo panasonic?

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xjurasek 9. 10. 2012 18:47

zdravím nemužu se rozhodnou mezi Sony MHC-EX700
http://www.czc.cz/sony-mhc-ex700/92841/produkt

a nebo Panasonic SC-AKX14EG-K

http://www.czc.cz/panasonic-sc-akx14eg- ... gl70ambaig

jde mi o přehrávání převážně electro hudby ( techno, electro, hauzíky) ale také pop a moderní co se hraje v radiu. kde je kladen důraz na silné basy a dobré výšky.

Nebo by jste mi doporučili neco jiného? max do 5 tisíc
musí umět přehrávat mp3, nejlepší i kdyby měla připojení na USB a AUX
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod xjurasek 9. 10. 2012 21:42

jen čumíte a nikdo nevie podevat?
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 10. 2012 14:49

Bral by som Panáka, ale kukni ešte aj model SC-PMX5EG-S.
anonymni

Odeslat příspěvekod zino333 11. 10. 2012 10:49

Ak napísal alabama, Panasonic SC-PMX5EG-S získal veľa dobrých hodnotení. Asi by som šiel tiež do toho...
Hifiman EF600 + Schiit Lyr 3 > Meze 109 Pro + Hifiman HE6se V2
zino333
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xjurasek 11. 10. 2012 19:31

ale zase mám maly vykon, měl jsem denona a byl jsem s ním po zvukove strance celkem zklamany
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod zino333 12. 10. 2012 23:25

Aha, no tak to keď ti záleží na papierových parametroch, tak potom kúp hocičo, čo bude supr dupr čupr vyzerať, svetielkovať ako ledkami z tesca vytunená felda za 15€ a hlavne to bude mať na predku nálepku cez celý panel s hodnotou aspoň 15000W a garanciou mega extra super špeciál po pichi dunibum basov. Potom možno budeš spokojný. Mimochodom 60W na kanál ti je málo? Ideš ozvučovať diskotéku? Samozrejme poriadny výkon má zmysel, ale nie kvôli hlasitosti, ale kvôli dynamike. Napríklad sa kvôli tomu pridávajú do reťazcov zosilovacie monobloky, ale to nemá s týmito produktami nič spoločné.

Ale teraz vážne... Ten mikrosystém SC-PMX5EG-S získava dobré hodnotenia a už napríklad len, že repro majú podľa všetkého klasickú textilnú kalotu a vyrobené sú aspoň z centimetrovej MDF dosky, tak už len kvôli tomuto by som tomu dal prednosť a väčšiu dôveru v kvalitu zvuku. Navyše to aj decentne vyzerá. Celkovo neverím ničomu čo má repro v plastovej ozvučnici...
Hifiman EF600 + Schiit Lyr 3 > Meze 109 Pro + Hifiman HE6se V2
zino333
Pokročilý