Prave minuly tyzden som porovnaval 17ku a 37ku. Aj kedf 37ka je uz mimo rozpoctu, zas az tak daleko nieje. Rozdiel vo zvuku je obrovsky. 37ka ma zvuk ktory ma priestor cistotu a aj sa to snazi basovat. Ma aku taku stereo bazu - je omnoho dospelejsi. 17ka je klasicky hrncovejsi zliaty zvuk orezany o vysky ktory sa linie len z jedneho miesta v podstate to iste co ine kvazi mikro systemy za 70-80€, to ze nema klasicke bednicky jej na zvuku neubera, tie lacne systemy aj tak tiez nebasuju vobec. Co sa tyka zvuku je 37ka uplne ina trieda. 37ka mala o nieco menej citlivy tuner a koli cistejsiemu zvuku bolo viac pocut sum na pozadi FM vysielania. Prehravanie z USB je u oboch rychle a bezproblemove. 37ka je aj prevedenim aj vyzorom luxusnejsia. Do prace do kancelarie som vsak nakoniec zvolil 17ku. Jej hrncovejsi z jedneho miesta vychadzajuci zvuk viac vyhovoval do rusnejsieho prostredia kancelarie a hlavne bolo to pre nenarocneho posluchaca ako krok smerom hore od radiobudika.

Domov by som bral 37ku, dokonca uvazujem ze ju kupim do spalne, pretoze som bol naozaj milo prekvapeny.