Ahoj, kdysi jsem měl stereo S-VHS video, k němu receiver a rozplýval se při sledování filmů na 84 cm CRT televizi a poslechem Dolby ProLogic.
Pak přišly děti, hlasitý poslech byl pasé, tak jsem vše prodal. Teď děti odrostly, já si koupil pro radost větší 127 cm FHD 3D Smart plasmu a říkám si, že bych koupil nějaký all in one systém. Plasmu mám od LG, vybral jsem tedy BH7440P. Ale má cenu vůbec dom. kino kupovat?
Půjčovny BD u nás nejsou a takže pustit si film v 5.1 a 3D z BD nemůžu. Je možné se dostat k nějakému HD (ev.3D) obsahu s prostorovým zvukem z jiných zdrojů? Je v normálním DVB-T vysílní zvuk prostorový? Jsou stažené Divx s prostorovým zvukem? Jak je to s půjčováním filmů přes net? Nějak jsem to dlouho nesledoval a pokud by mi tyhle zdroje měly jít jen ve stereu, radši donesu z ložnice svůj stařičký zesilovač NAD a dvoupásmovky HECO.
Nerad bych, abyste mi doporučovali nebo vymlouvali all in one, nechci do obýváku kupovat dražší sestavu než cca 8-9 tisíc, jde mi o to zjistit,jestli se dostanu k prostorovému zvuku jinak, než z BD. Moc díky, že to (v současnosti) lamě vysvětlíte.