Mini/mikro systém do 3000Kč

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Prezdika 1. 12. 2014 11:47

v pphode i 10 metru bez prekazek. na mp3 si myslim je lepsi USBcko...nemusis cachrovat mobilem.

btw. co se tyce ty reklamace mobilu tak ze zakona mas po treti reklamaci narok na vraceni penez.
Prezdika
Junior

Odeslat příspěvekod hamster 1. 12. 2014 11:52

pokud se jedná o Bluetooth: bezproblémový dosah se pohybuje spíš v několika metrech, odhadem tak 5 - 10 (zkušenost s Panasonic SC-PMX7 a mob. Nokia N8). Problémem jsou spíš stěny a jiné pevné překážky, tam ten signál dostává hodně zabrat. Dosah v centimetrech je nesmysl, k čemu by taková funkce vůbec byla ?
hamster
Junior

Odeslat příspěvekod xxsonic71xx 1. 12. 2014 12:13

Už dlouho, hodně dlouho jsem bluethoot nepoužíval, ale pamatuji si, že jsme museli mít mobily blízko sebe jinak se spárování přerušilo. Mně stačí když to bude fungovat cca 5m max.

Jinak k té reklanaci: ano, dvakrát reklamace uznána, po třetí ten stejný problém - odstoupení od smlouvy- reklamace neuznána (vada se neobjevila). Naštěstí jsem ho nechal odskoušet rovnou na obchodě zda je telefon opravdu najednou funkční a bác, vedoucímu to dělalo to samé co v předchozích případech. Takže hlasitý pohovor s technikem v Britexu a já stále čekám jak to dopadne. Teď si mně asi vychutnají s plnou 30 denní lhůtou :)
xxsonic71xx
Junior

Odeslat příspěvekod Prezdika 1. 12. 2014 12:30

vychutnat si te muzou...prachy vratit musej;-)
Prezdika
Junior

Odeslat příspěvekod DinosaurJr 12. 12. 2014 18:51

Zde je jen potvrzeno co jsem psal výše. DOPO článek
http://avmania.e15.cz/10-tipu-na-domaci ... anoce-2014

Hi-Fi mikrosystémy aneb dostupná kvalita (základ)
Panasonic SC-PMX7EG
Cena orientační 6 690 Kč
◄☼► Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi ! Kind of Blue ♪♫♪
ProJect RPM 3 Carbon MC●SLVR●TubeBoxSEII ECC83 Telefunken Ribbed●Sony ES
DAC Topping D50s●DPA 386 222 mk2017●B&W●Xavian●TV Samsung 48"●77LP<iii>
DinosaurJr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod waaaw 12. 12. 2014 23:23

Kdy uz to konecne pochopite? Napsat ze kvalita (zaklad) zacina na 6.690 je proste blbost jako hrom. Ano, vetsinou kvalita roste s cenou, ale kde zacina zaklad, to ma kazdy polozeno jinde. Pro nekoho je to tisicovka, pro nekoho 15 tisic. To je jako otazka, jake si mam koupit auto na takove pohodlne popojizdeni po meste. Nekdo napise, ze kvalita zacina az se Superbem, jiny snese Fabii v zakladu a pro jineho kvalita zacina u Porche Cayene.
waaaw
Junior

Odeslat příspěvekod Prezdika 13. 12. 2014 00:26

Proste tady jsou exoti ktery to nepochopej...
Prezdika
Junior

Předchozí stránka