od Breby 28. 2. 2015 16:12
Mikrověž dorazila, manželka se netvářila moc nadšeně, ale po pár dnech už je spokojená.
Co bych o ni napsal, zapojení bylo hotové během 10 min. Nastavení jednoduché, základní angličtina a ovládání jednoduché. Jednotka má přední panel z kartáčovaného hliníku a i regulátor hlasitosti je z kovu ( nezvyk ), platových dílů moc není. Ovladač je velký.
Po pár dní užívání je naprosto nejlepší barevný displej, kde se vidí různé informace o přehrávaných mediích, jde nastavit intenzita podsvícení i vypnout displej. Software pro mobilní telefony je dobrý, jde přes něj ovládat všechny funkce mimo nastavení, to se musí dělat přes ovladač.
Rychlost náběhu systému po zapnutí, jsou 2 módy. Jeden je standardní, kdy se po vypnutí vypne vše i Wifi, start pak trvá kolem půl minuty. Druhý mód je rychlý start, vše je uspaný, Wifi je pořád připojená ( jde zapnout systém i přes telefon ) a start po zapnutí je do 4 sekund.
Co zvláda vše přehrát. Hudební CD, když má mechaniku tak by měla, do cca 3 vteřin se načte obsah CD. Na displeji je vidět jen kolikátá píseň hraje a čas.
Test mp3, flac. Zkoušel mp3 s 320kbps i flac 24/192 vše bez problému. Pokud je u alba malý obrázek, ukáže se na displeji s název písně, skupiny a alba, v jakém formátu je hudba přehrávána a čas. Jen po přehrání alba se nepustí další album, nebo jsem to ještě nenašel kde se to dá nastavit. Jinak po skončení reprodukce se po určitém časovém intervalu, sám systém vypne.
Internetové rádia, dá se říct že se dají přehrát všechny dostupné, přiřadil jsem si do složky favorites pár rádií, jen trošku trvá než se načtou, ale pak hrají v kvalitě jak jsou vysílané. Spotify jsem nezkoušel, tam nemám účet.
Jak hraje? Není to nejhorší, hraje slušně na úrovni Panasonica PMX7, určitě by jednotka snesla lepší repro .o)) ale beru to takhle, ještě nejsou rozehraný reprobedny, ale na tichý poslech relaxační hudby jako Roland Santé v ložnici ideální. Nedokážu posoudit, nemám s čím srovnávat .o))
Jedna slabina, když už má systém grafický displej proč nemá nastavitelný ekvalizér, proč. Z přednastavených profilů si nemohu vybrat, tak je ekvalizér vypnutý. Jediný co mám nastavený je bas a výšky.
Malý závěr, na to co jsem sháněl, je to dobrý univerzální zařízení na poslech hudby z více zdrojů. Pokud budou dotazy stačí napsat .o))
přikládám foto pro info .o))
- Přílohy
-

-

-

-