Philips FX15 ci priplatit

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Smikee 10. 12. 2015 12:50

Zdravim,

planuji poridit minisystem. Pokukoval jsem po Philips FX15, nicmene je mi jasne, ze to neni moc hifi. Chtel bych to primarne na radio,CD,mp3 z USB,pripojeni mobilu pres BT a na napojeni reproduktotu k TV aka domaci kino, pripadne sledovani YT. Moznou alternativou je poridit klasicke domaci kino s funkci radia,coz by asi usnadnilo konektivitu,abych nemusel prepojovat repro z Tv do HiFi. Nemate nejaky tip na takove zarizeni vbcenove relaci okolo 5k? Dival jsem se na nejake Panasonicy, ale zajimaly by me zkusenosti s pouzitim HiFi-TV. Nebo mam radeji vzit Panasonic SCPMX7? Vyplati se priplatit, nebo je po rozehrani i FX15 dustojny audio system?

Diky
Smikee
Junior

Odeslat příspěvekod Smikee 11. 12. 2015 13:20

Nemate nekdo moznost porovnat ten Philips a Panasonic?
Smikee
Junior

Odeslat příspěvekod karminkotak 11. 12. 2015 15:14

FX15 som kupil do rodiny minuly rok ako vianocny dar. Zaujal ma vzhlad a cena. Tiez som povodne chcel Panasonic ale ten bol o dost cenou viac :-\ Ale myslim ze priplatit by sa oplatilo...
FX15 nehra zle. Teda. Ten zvuk je vsemozne "doladeny" a zvyrazneny. Ved cely system co sa.tyka.hmotnosti tak tam ani moc realne nema co hrat ;-)
Malej dcerke sa to na detske pesnicky paci lebo "to duni" :-)
Obcas ma cele zariadenie pomale reakcie. Inak ja si svoje usi na tom nenamaham...
Zalezi ci chce clovek zabavny zvuk a vzhlad (Philips) alebo dospely mikrosystem so super zvukom aj spracovanim (Panasonic).
karminkotak
Mírně pokročilý