cobr4in píše:Ako si prišiel na to, že v mojom prípade je možné použiť káblové riešenie? Vzhľadom na moju situáciu je bezdrôtové spojenie jediná možná cesta.
Protože já na rozdíl od tebe se o elektroniku spoustu let zajímám a ledacos o ní vím - proto i vím, JAKÝ ŘEŠENÍ JE I PRO TEBE VHODNÝ, i když ty ses rozhodnul takovou možnost záměrně a plně ignorovat, protože sis vsugeroval, že jiný řešení než bezdrát není. Jenže ono je.
cobr4in píše:Niečo si si vsugeroval, aplikoval na mňa, nagrcal do vlákna a minul môj čas.

Už to viackrát nerob.
Tohle přesně jsi udělal ty tou svojí ignorací možnýho a snadnýho kabelovýho řešení S MÝM ČASEM A MÝMA ZKUŠENOSTMA, který já jsem ti tady bez nároku na jakoukoliv odměnu nebo i vděčnost z tvý strany nabídnul k využití. A potvrzuješ to i následně svým dalším postem:
cobr4in píše:...
Inak ešte k tej kvalite - vážne nehľadám nič extra, najčastejšie sa na tom bude počúvať obyčajné rádio.
EKKAR píše:JENŽE TO VY NIKDO Z VÁS MLAĎASŮ NECHCETE CHÁPAT ...
Úplne súhlasím! O elektronike neviem nič, a ani nechcem. Z toho, čo si mi napísal, poznám len slovo "rozhlas".

Takže sa už ďalej neobťažuj, lebo ako si už sám napísal, nezaujíma ma to.
Tebe nezajímá, ŽE TO JDE JINAK - A JEDNODUŠŠÍM A LACINĚJŠÍM ZPŮSOBEM, protože ty sis to vymyslel jinak a zbytek prostě NEZÁJEM ...
Chceš poslouchat "obyčajné rádio", ale nad pojmem "rozhlas" ohrnuješ rypák - ono se to tak jen jmenovalo, ale co ti brání použít TU METODU k poslechu modernější hudby?
Já ti odpovím - BRÁNÍ TI PRÁVĚ TEN TVŮJ NEZÁJEM O COKOLIV JINÝHO, NEŽ CO SIS USMYSLEL TY SÁM - to je ten celej fakt. A já takovej nezájem jmenuju IGNORANTSTVÍM - to je taky fakt, o kterým nehodlám diskutovat.
Neboli to ty sám tady plejtváš časem nás, co víme o dost víc než ty jen proto, že ses prostě rozhodnul pasovat se do pozice toho pána neomylnýho, co má vždycky pravdu a co dosáhne vždycky všecko co chce. Možná z toho vyrosteš - ale mezitím než k tomu dojdeš, tak si určitě předtím mockrát nabiješ orální ústrojí - to ti garantuju.
je mi tady z toho na blití.