Tak Samsung Q70R+zadné repro som otestoval a musím povedať, že v porovnaní s TV LG OLED 55B8 je ten zvuk nič moc. Buď je na TV zvuk nadpriemerný (vzhľadom na TV) alebo je ten soundbar taký nekvalitný.
Konkrétne, dialógy sú oveľa čistejšie na TV, ako aj výšky. Samotný Dolby Atmos taktiež na soundbare vôbec nie je počuť a to ho mám zapojený 5.1. Akurát priestorový zvuk je citeľný (to je logické) a taktiež hudbu prehráva lepšie ako samotný TV. Celkovo však musím povedať, že som sklamaný. Čakal som od toho viac (vzhľadom na cenu a pozitívne recenzie).
Aj so zadnými repro som ho kúpil síce za celkom dobrú cenu (12 800 CZK), ale nie som presvedčený, že si svoju cenu obhájil, takže stojím pred otázkou čo ďalej? Buď budem počúvať zvuk z TV ako doteraz alebo sa skúsim poobzerať po nejako zosilňovači s repro.
Tam by som musel navýšiť rozpočet, čo je logické, avšak bohužiaľ nemám priestor na umiestnenie zosilňovača alebo AVR (hĺbka skrinky pod TV je 30 cm - 4 cm (vystupujúce adaptéry). Je možné rozlúštiť tento rébus?

Budem vďačný za každý nápad. Ďakujem.
Pravdepodobne to bude prvá možnosť. Preto stojím
ULN WS: i5-13600K + 64 GB DDR4 + KC3000 1TB + SX8200 1TB + M500 256GB + Kingston UV400 240GB + 2x HGST 1TB Himuro + RX570 4GB + RM750x + Xonar DGX+ CS2731
DSLR: Nikon D780 + Nikon 24-70 f/2.8 + Nikon 35 f/1.8 + Nikon 50 f/1.8 + Nikon + 85 f/1.8 + Godox V1