od Olsztyn 5. 2. 2021 23:03
Ahoj, byl jsem vždycky zaprisahlej oldschool co se týče zesiku a repro. Mám v obýváku receiver zapojenej na 2.1, studiový bedny+sub a max spokojenost. Pořád jsem laboroval s ložnicí: mikrosystém + zkoušel jsem bedny Heco, Jamo, polk audio.. stále nespokojenost. Tak jsem si řekl, že hifi v ložnici vzdám a zkusím slušný malý wifi repro s asistentem 2x Nest audio. Asistent a napojení na spotify atd super, ale ten zvuk fakt děs nemohl jsem to poslouchat. Vrátil jsem to, plácl se přes kapsu a pořídil 2x Sonos one. Dnes jsem to zapojil a nevěřím tomu! Neurazilo by mě to ani jako hlavní repro. Basy jsou no nechápu to vzhledem k velikosti, určitě nahnaný dspčkem, ale i tak. Pro mě
jsou důležitý středy a výšky. Žádnej problém, příjemný, živý, detailní. Vzhledem k těm možnostem propojení se streamovacima službama, sonos rádiem atd, multiroom řešení atd bych to být tebou zkusil. Reprak bez asistenta stojí 5.500kč s asistentem 6.300 jdou vzájemně párovat, groupovat, malý, designový, netaháš kabely...
Existuje i sonos amp k hlavnímu stereu případně