Zdravím vás
Zdá sa mi krajne nepravdepodobné že sa táto téma tu ešte neprebrala ale žiaľ som nič nenašiel tak skúsim založiť nový topic.
Jedná sa o to že si chcem k tv dokúpiť niejaky soundbar v cene cca 300€. Nepotrebujem moc poradiť s výberom (predbežne pokukujem po Yamahe YAS-207) ale skôr s umiestnením subwooferu. Nasťahovali sme sa totižto do nového bytu a zariadujeme všetko v uhladem dizajne takže nechcem mať niekde na zemi čiernu kocku (hlavne keď je všetko prispôsobené tak že na zemi nič nieje položené, všetko je závesné... aj kvôli robotickému vysávaču).
Samozrejme že ma napadol aj soundbar zo vstávaním woofer ale myslím že nič moc schopného nieje v danej cene, samozrejme ma môžte vyviesť z omylu.
Mňa napadlo umiestniť subwoofer do úložného priestoru sedačky na ktorej budem sedieť ale vôbec som si není istý výsledkom... a chcem sa spýtať skúšal to niekdo ? Možno niekomu ten nápad príde bizardny ale práve preto som tu aby som sa s Vami poradil. Prípadne niekdo riešil podobný problém.
A žiaľ nemôžem to odskúšať a v prípade že sa mi to nebude páčiť jednoducho soundbar vrátiť pretože na sedačku budeme čakať ešte pár mesiacov.
Za vaše rady vopred ďakujem.