AVR Pioneer VSX 933 + vyber stlpovych repro + stred

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod SmokeMan 4. 3. 2022 09:54

:D kabel je kabel, na tomhle setupu to urcite bude poznat :D
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dracul77 4. 3. 2022 10:12

Aj ja sa priklanam k tomu ze je to hlinik s medenou upravou.
Zmenou kabla chcem hlavne vylucit moznost nedokoncenia autokalibracie a tak vylucit aj pripadnu chybu v kabelazi alebo mojej montazi.

Nema niekto napad ako pomoct transformatoru aby nevidaval brum, cital som nieco ze je ho mozne nejak osetrit lakom.?
dracul77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 4. 3. 2022 10:18

proč jsi teda hned nekoupil kvalitní značkový kabel 2x4mm když jsem dal na něj odkaz??
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod dracul77 4. 3. 2022 11:02

Nemal som moznost kupit hned a repro som chcel zapojit hned v ten den ako som ich kupil.

Idem objednat tu 2x4
dracul77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Duddits_cz 4. 3. 2022 12:08

dracul77 píše:Tak zatial niekolko postrehov:
1.Avr-ko mi vydava brum.

A to začlo až s novými repro?
Yamaha R-N803D + Cabasse Jersey MC170
Duddits_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dracul77 4. 3. 2022 15:16

Duddits_cz píše:
dracul77 píše:Tak zatial niekolko postrehov:
1.Avr-ko mi vydava brum.

A to začlo až s novými repro?

Nie, robilo to aj predtym, hned od zaciatku
dracul77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brrouk1 4. 3. 2022 21:57

Nevím jestli čtu vlákno správně, ale dokupoval jsi i subwoofer ? Jestli ano, tak by tam mohla být zemní smyčka.
DK-Pioneer LX 85, Canton Gle,
PC- Rotel RA 1070- - NHT Super Zero, REL HT 1003
Head-Audeze LCD 2 C, Sash Trees SE,IFI micro black signature , ,Audeze Maxwell, iBasso IT 07, Cayin RU 07
brrouk1
Junior

Odeslat příspěvekod dracul77 4. 3. 2022 22:20

Sub som zatial nekupoval. Brum ale vychadza priamo z AVR nie z reproduktorov.
Dnes som ho otvoril. Odsroboval som zdroj ktory vytvara brum, podlozil som ho antivibracnou hmotou a prisroboval spat k pechu AVR. Trosku to pomohlo a vybracie ktore sa prenasali na telo AVR tam uz niesu ale brum je stale pocut.

Planujem kupovat novu obyvacku cize ak audio komodu pod Tv tak dufam ze ho schovam a zbavim sa toho brumu.

Inak reproduktory sa kazdou hodinou hrania zlepsuju, zvuk uz je o nieco mäkši a znie to zase lepsie od prveho spustenia. Dnes od rana pustene radio KISS je to parada�� radost pocuvat ;-).
dracul77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brrouk1 4. 3. 2022 22:23

No nevím, ale brum z AVR nevěstí nic dobrého....Nech si to někde proměřit, aby ti to neodpálilo i zbytek.
DK-Pioneer LX 85, Canton Gle,
PC- Rotel RA 1070- - NHT Super Zero, REL HT 1003
Head-Audeze LCD 2 C, Sash Trees SE,IFI micro black signature , ,Audeze Maxwell, iBasso IT 07, Cayin RU 07
brrouk1
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 4. 3. 2022 22:27

a jestli plánuješ že AV receiver schováš do uzavřené skříňky, tak ho takto můžeš zničit, protože každý zesilovač potřebuje větrání jinak se přehřeje
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod dracul77 4. 3. 2022 22:49

brrouk1 píše:No nevím, ale brum z AVR nevěstí nic dobrého....Nech si to někde proměřit, aby ti to neodpálilo i zbytek.

Co som sa trosku docital tak u AVR je to celkom catsy jav ze zdroj vydava brum ale skusim to dat niekomu pozriet.
Pocut to ale naozaj len pri nizkej hlasitosti a to len ked napr pozeram spravy kde je len dialog
dracul77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod leroj 4. 3. 2022 23:18

no já jsem se s brumem u zesíku zatím nesetkal. a pokud ho někam zavřeš, tak sice brum zmizí, ale s ním asi i ten zesilovač... a možná i nový obývák :)

nicméně je možné, že jen neunesl cos mu naložil - celý den rádio KISS je opravdu velký záhul a není snadné to ve zdraví přežít :D
leroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dracul77 4. 3. 2022 23:26

Nick Cave píše:a jestli plánuješ že AV receiver schováš do uzavřené skříňky, tak ho takto můžeš zničit, protože každý zesilovač potřebuje větrání jinak se přehřeje

Skrinka nebude hermetisky uzavreta, v zadu bude urcite nejaky otvor na kable a podobne len tym chcem znmiernit to smerovanie brumu do priestoru obyvacky.
Musim ale povedat ze nikomu v rodine to nevadi, nejak si toho brumu nevsimaju to asi som len ja “precitliveny” :-)

-- 4. 3. 2022 23:28 --

leroj píše:no já jsem se s brumem u zesíku zatím nesetkal. a pokud ho někam zavřeš, tak sice brum zmizí, ale s ním asi i ten zesilovač... a možná i nový obývák :)

nicméně je možné, že jen neunesl cos mu naložil - celý den rádio KISS je opravdu velký záhul a není snadné to ve zdraví přežít :D

Ten brum tam bol este predtym ako som to vobec pozapajal, KISS tomu neublizil ;-)
dracul77
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 4. 3. 2022 23:33

http://casea.eu/
zeptej se tady, jsou to odborníci, určitě s tím brumem AV receiveru poradí, případně i opraví
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod dracul77 5. 3. 2022 00:03

Nick Cave píše:http://casea.eu/
zeptej se tady, jsou to odborníci, určitě s tím brumem AV receiveru poradí, případně i opraví

Dakujem Nick idem to teda skusit.
dracul77
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka