Yamaha MCR-N670D databáze internetových stanic pro NetRadio

Zdroj zvuku+zesilovací prvek+reprodukční zařízení. Rady, dotazy a zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bluenite 26. 10. 2023 10:36

Existuje nějaký seznam rozhlasových stanic pro tento systém? Měla by to být služba airablenow.com, ale nic nejde najít. Důvod hledání je nucený reset přístroje, po kterém jsou všechny oblíbené stanice fuč a hledat manuálně je pracné, při počtu asi 250 rok pracně zaznamenávaných do paměti :-( Kde vůbec Yamaha tyto favorites uchovává?
díky za případný tip nebo radu
Petr
bluenite
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 26. 10. 2023 17:39

Favorites uchovava pouze v pameti daneho pristroje. Jelikoz do Yamahy muzes pristupovat telefonem ci tabletem diky MusicCast, udelej si screenshoty danych stanic. Manualne pak vratit pres aplikaci MusicCast. Jiná možnost není. Vydolovat to bokem z pameti a udelat backup nelze. Ale diky tabletu nebo telefonu me to problem nedela, vratit i 300stanic, kdyz jsem napr. upgradoval na jiny vyssi model.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod bluenite 27. 10. 2023 11:26

Daný přístroj, myslím streamer, reaguje na sw aplikaci. Nechápu kde je to uchováno v něm.
Dělat sshoty 300stanic? Na jeden se jich vejde 6... To je podle mne pakárna. Jak to jde "manuálně" jinak, než opět to vyhledat a pak pracně zadávat zpět?
I když aplikace v mobilu funguje celkem obstojne (nepadá), měl bych pro Yamahu návrhy, jak ji zlepšit. Např. možnost dělání podsložek s podobnými stanicemi.
bluenite
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 28. 10. 2023 11:58

SW aplikace je pouze ovladac. Stanice neuchovava. Net stanice jsou ulozeny na pametovem cipu stejne jako stanice FM.. Jina moznost neexistuje, nez to co jsem popsal.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior