Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
vlasta píše:Reprobedýnky se nerozlišují, dle toho zda jsou z plastu, nebo ze dřeva. Ono provedení i velmi kvalitních a velmi drahých reprobeden je z plastu, ale speciálního, nerezonančního, s vysokou hustotou. Ale to je téma na větší diskuzi. Ty plastíky použité u těch "kin" vše v jednom jsou vyrobeny z pet lahví.H/quote]
Hm, měli jsme na prodejně B&W Nautilus (bohužel zapojený "pouze" na Rotelu), což se dá považovat za velmi kvalitní a drahé reproduktory a z plastu tedy nebyly...Jediný, kdo snad tohle dělá, je Bose.
Nicméně si představte, že vím, že se repro nerozlišují podle toho, jestli jsou z plastu, dřeva, hliníku anebo bůhví čeho.
A stejně tak vím, že ty reproduktory, co k tomu setu Sony jsou, mi nápadně připomínají jedny plastové repráky ke staršímu modelu jejich AIO sestavy (akorát v jiné barvě). V žádném případě se tady nechci hádat a také jsem nepolemizoval o kvalitě jednotlivých materiálů tvořících ozvučnici reprosoustavy. Jen jsem prostě a jednoduše reagoval na Vaše slova (v předchozím postu mám i citaci na kterou jsem reagoval, ale dobrá, plácnu jí sem znovu):
cquote="vlasta"]A porovnat s těmi plasťáky Vše v jednom, které dělají pouze hluk. Je to jedno, zda je to LG, Panasonic a jiné.a/quote]
vlasta píše:Denon DHT-1356DV za 18 tisíc, není vhodné srovnání se Sony HTP-32DW.3/quote]
Já to taky nesrovnávám, myslel jsem to jako narážku na skutečnost, že všude Sony vychvalujete a propagujete. Takže jsem to myslel ironicky, že i výrazně dražší kino by podle Vás bylo horší než Vámi zmíněné Sony. Jak následně vyplynulo, měl jsem pravdu. Jen netuším, o kolik třetin je zrovna tenhle Denon horší...
dquote="vlasta"]Pioneer DSC-333 je chrastítko. Proti Sony HTP-32DW je o dvě třetiny horší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků