Kolik utratíte za hudbu?

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Kolik utratíte měsíčně za hudbu?
0-500 Kč 29 %  85%  [ 29 ]
501-1000 Kč 3 %  8%  [ 3 ]
1001-2000 Kč 1 %  2%  [ 1 ]
2001-3000 Kč 1 %  2%  [ 1 ]
3001-4000 Kč 0 %  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 34

Odeslat příspěvekod Jersey II. 29. 7. 2008 09:27

Pochlubte se, kolik investujete měsíčně do hudby. Ať již v podobě CD, MP3, DVD,...
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod To-Chu 29. 7. 2008 10:56

Pravidelně si chodím půjčovat CD do knihovny a do jednoho shopu, občas kopím i originálku, a co mě stojí všechna ta média ve spindlu... No, za ten měsíc, maximálně tisíc :-)
To-Chu
Junior

Odeslat příspěvekod Krayzie 29. 7. 2008 11:09

Zaposledne 2 roky za hudbu neutracam ani korunu. Doma pocuvam vyhradne net radia a inde hudbu nepocuvam. Ked aj nahodou hodim nejaku hudbu do telephonu, tak sa jedna o starsie kusky z obdobia min. 4 roky dozadu. Vtedy som si zvycajne hudbu zadovazil cez niekoho z USA za cca 10$ za album.
If murder makes me richer then I'll be a killer.
Krayzie
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 29. 7. 2008 12:55

Max 500. A to jeste zalezi, pokud maji slevu na neco po cem dlouho tahnu.
(Jersey: dal jsem na tebe a koupil Illustratosphere, supr)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod To-Chu 29. 7. 2008 13:28

xxxdvorixxx píše:...a koupil Illustratosphere, supr

Entropicture je lepší, i zvukově je vydařenější ;-) Jdi do toho... To už máme 500 - 1000 :-D
To-Chu
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 29. 7. 2008 13:42

Prodavac v Music records mi prave doporucil pro zacatek Illu. :D
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mareq0 29. 7. 2008 13:49

500-1000 ale ročně (+- 2 CD), mp3 bych si nikdy nekoupil (ztráta kvality), DVD mě nezajímá.
Obešel já polí pět!
mareq0
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 29. 7. 2008 14:01

xxxdvorixxx: Zkus pak Entropicture, to je má srdcovka. V současnosti hltám nové Animage.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod tomeq 29. 7. 2008 14:11

V poslednej dobe cca 30 eur mesacne za CD na amazon.co.uk
BTW k ankete - mozno by nebolo odveci rozdelit tu prvu kategoriu na dve:
- 0 CZK mesacne
- 1-500 CZK mesacne
lahsie by sa odlisili ti co vobec do hudby neinvestuju a ti co nieco investuju
Arcam A38 + Arcam CD17 + Bowers&Wilkins CM7
tomeq
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 29. 7. 2008 15:04

Ak mam byt uprimny, hudba nepatri k mojim castym vydavkom. Kupujem len veci, ktore poznam a pacia sa mi. Nikdy by som nekupil macku vo vreci a uz vobec nie so zlym zvukom. Stratovo komprimovanu hudbu som este nekupoval a myslim, ze ani nikdy nekupim. Ak neratam zvuk, tak vona originalky ma svoje caro :-)
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 29. 7. 2008 18:47

Tak já to vezmu trošku obšírněji :mrgreen:

Počítá se za placení i to, když poslouchám rádio(a samozřejmě i reklamy v rádiu)? 90% mého poslouchání hudby je rádio :-)
CD si kupuju velmi zřídka. Ohledně hudby se mi líbí spousta věcí a žánrů a většinou neumím poslouchat celé album, jelikož se mi z (téměř)každého alba líbí jen několik věcí(2-3)
Než abych poslouchal "podobné" písničky z jednoho alba, raději si poslechnu něco jiného od jiné skupiny. Kupovat alba od jedné skupiny(interpreta) se mi moc nevyplatí. Výjimkou jsou BEST OF ... např. Lucie, ABBA apod.
Kupovat legálně jednu skladbu...nevím, proti kvalitě vcelku nic nemám(nejsem netopýr a nerádio poslouchám z 99% při chůzi s Portama, a venku na ulici s polouzavřenýma sluchátkama nepoznám rozdíl mezi CD a 160kbps MP3) ale vadí mi licence. Když si písničku koupím, chci ji mít v PS3, v Notebooku, v MP3 přehrávači...umí tohle nějaký shop s empétrojkama???
beat
Junior

Odeslat příspěvekod Petr1968 29. 7. 2008 19:50

nic
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod player 29. 7. 2008 20:47

Mno kdyby vychazely casteji zajimava SACD, pak bych nesetril.Jenze ty co me zajimaji uz mam vsechny zkoupena, tak jen cekam, jestli bude neco dal:(
Jinak sem tam nake to CD z bazaru ci koncert na DVD z nejmenovaneho nejen internetoveho kramu.Veci, ktery je defacto nemozne sehnat na CD postahuju v mp3, jedna se vesmes o nejruznejsi oldies.
Jinak pro milovniky hifi doporucuju registraci v B&W music clubu.
http://www.bowers-wilkins.co.uk/display.aspx?infid=3550&terid=3648
Je tam prvni tri(tusim) mesice moznost zdarma stahnout nejake nekomprimovane audio stopy a zrovna vyse uvedena interpretka vazne stoji za poslech, uprimne se divim, jak dobre muze nahravka v "audio CD kvalite" tak dobre znit.Na SACD to nema, ale mezi audio CD to je spicka.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
player
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kralikovo 30. 7. 2008 13:30

Ahoj!
Ja osobne utratim za cd minimalni castky, vetsinou koupim CD nekde na koncerte, nebo koupim CD, pokud se hudba neda nikde jinak sehnat... Stahovat mp3 mi nevadi, protoze v tomto pripadne pro me neni kvalita rozhodujici, protoze prenosny prehravac stejne posloucham jen v MHD..

Jina vec je, co posloucham doma a to vcelku hi-endovou sestavu v cele s gramofonem a za desky jsem dal tento rok tak 15 tis :( Coz je pro studenta celkem dost :)
takze asi tak..
Fíla: do podpisu není povoleno vkládat odkazy, a proto byl odstraněn
kralikovo
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 2. 8. 2008 20:17

Bude to už pár měsíců co jsem do zvukových stop investoval, raději investuji např.do sluchátek.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Další stránka