A odkdy prodavac v super/hyper apod marketu vi, kolik za prodej konkretniho zbozi dostane Kc? IMHO je placeny za hodinu a mozna ziska jako bonus nejake promile ze zisku...
Adam Bernau píše:IMHO je placeny za hodinu a mozna ziska jako bonus nejake promile ze zisku...
Mám pocit, že v Datartu nebo Electroworldu to takhle je. Hlavně v současné době se prodavači v Electroworldu snaží. Jak vidí zákazníka, tak jdou po něm.
->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<- Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. Olympus E-PM1 + 14-42mm
Jo s tím electroworldem musím souhlasit. Minule když jsem tam byl, jsem si prohlížel trochu dýl foťáky a už u mě jeden prodavač byl. Pravdou je, že tomu vážně rozuměl a docela jsme si popovídali. Jen je škoda, že tam jsou tak špatný ceny, a tak tam člověk chodí jen proto, se na danou věc podívat naživo.
Electroworld nefunguje jako Datart? Datart má vlastní internetový obchod, kde má ceny srovnatelné s ostatními internetovými obchody a tedy nižší ve vlastních kamenných prodejnách. Nejlepší je služba "vyzvednutí na prodejně": http://www.datart.cz/sluzby/sluzby-doprava_zdarma.html
3) Výrobek si můžete také vyzvednout na některé z našich 29 prodejen. Objednané zboží Vám doručíme na vybranou prodejnu do 2 - 3 dní.
vážení, většina prodavačů v ,,hangárech" ví moc dobře kolik na čem má! placení od hodiny je nesmysl! Musí prodávat to na čem je největší marže a tzn. že on za to taky něco má. kdyby byli placení od hodiny, datárt, electroworld a tak by tu nebyly....
Jste si nikdy nevsimli, ze pokud neco koupite, hned vam do ruky daji papirek se svym cislem, ktery se myslim odevzdava u pokladny. Cim vic kdo proda ( lepe drazsi), tim je lepsi.
Kammo-tak si jdi něco koupit do OKAY,a jakmile se s prodavačem "dohodneš" na koupi zboží,tak si tě odvede k pokladně a tam nahlásí své osobní číslo a tvůj nákup jde na jeho ůčet. Proto se tam doslova perou o zákazníky.
Tak moja rada znie: keď si chce človek kúpiť nejaký výrobok(fotoaparát, mp3 prehrávač alebo notebook), mal by si o ňom všetko vyhľadať a naštudovať na internete. Čiže čítať fóra, klasické aj videorecenzie a pýtať sa na názor zainteresovaných atď. A potom takto vedomostne vybavený ísť rovno do obchodu a bez zbytočných otázok výrobok kúpiť. Ja osobne sa na obsluhu veľmi nespolieham....
Tričko AVmánie
"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
no ja mam celkom dobre skúsenosti: minule som si pozeral MP3 prehravace, a jedna pani chcela kupit MP3 prehrávač pre dcéru a predávajúci v Elektroworde jej doporučil Sansu Fuze, mali ju aj v dobrej cene (50€), myslím, že dobra rada