samozřejmě, vůbec se toho neboj, určitě to zvládne - VGA má teoreticky dát 2560 x 1600 @ 60 Hz, záleží i na videokartě, ale relativně nízké rozlišení 1920x1080 zvládne určitě. pozor jenom na nekvalitní a hlavně dlouhé kabely (a prodlužovačky), pro normální délku postačí i levný kabel odkudkoliv
Tak jsem HD monitor koupil, obraz na něm běží v HD rozlišení. Ale při přehrávání videa (jakéhokoliv HD i xvid) se začně přehřívat grafika 90° a video se začne sekat. Nevíte jak to vyřešit? Já se osobně bojím, že to vyřešit nepůjde.
Ježišmarja, zrovna chci taky kupovat FullHD monitor na sledování filmů (jenom xvid, divx)k noťasu s integrovanou grafikou GMA950 přes VGA. Tak snad to nebude haprovat.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Koc: nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko Pokud nevyvstanou nějaký nestandardní podmínky, nevidím důvod, proč by ti to nemělo jet. BTW. snad není problém vzít si noťas s sebou a jít to otestovat s konkrétním monitorem, nebo?
Tak už je to "celekm" ok. Notebook jsem měl na skle, a teplo asi nemohlo pryč, tak jsem jej dočasně podložil dřívkama (už mám objednanou chladící podložku..) a jede to bez přehřívání, teplota grafiky se snížila v průměru o 10°.
a jak je ten notebook starý, respektive jak dlouho je použivaný. Ono se totiž vyplatí jednou za čas profouknout větrací otvory stlačeným vzduchem a vyhnat tím nanesený prach.
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
Noteboom mám 2 roky. Už se chystám ho pořádně profouknout..
edit: tak jsem notebook "vysál" a teplota se snížila o další asi 10° V životě by mě vůbec nenapadlo, že ten prach může tak izolovat... Už se těším až mi dojde chladící podložka to se možná dostanu na 50°