-HTPC, složení je asi šumafuk, akorát tam mám asus xonar tzn. že je vyvedený hdmi kabel z grafické karty do xonaru a z xonaru dále do receiveru
-onkyo 607
-sony bravia 40w4000
-propojeno hdmi kabelem
Vše fungovalo půl roku bezchybně. Ale bohužel z ničeho nic, aniž bych něco přenastavoval, měnil tyto zařízení nějak spolu přestali komunikovat....zařízení jako taková fungují, ale když propojím tyto 3 zařízení dohromady, tak ne....prostě ve finále nevidím na tv obraz z htpc a neslyším zvuk z receiveru.
a teď to zajímavé
-když propojím přímo htpc (z výstupu grafické karty) s tv, tak vidím obraz ... to je ok
-když propojím htpc (přes xonar) s tv, tak obraz nevidím, ale když připojím k jiné tv, tak obraz vidím !
-když propojím přímo htpc (z výstupu grafické karty) s tv přes receiver, tak obraz nevidím, stejně tak jako když to zapojím přes xonar
Vyzkoušeny jiné hdmi kabely, vyzkoušená jiná grafická karta, místo htpc vyzkoušen noťas ... pořád stejný problém. Akorát mi přijde divnej receiver, protože už se nezobrazí na displeji nápis hdmi. Ale jak už jsem psal, i když propojím htpc přímo s tv, tak obraz nevidím, ale když dám jinou telku, tak funguje ok. Prostě nechápu. Jedné co mě napadá, tak minulý týden byla u nás velká bouřka a třesky, blesky

Jinak všechny zařízení jsou ještě v záruce, není problém něco odnést na reklamačku, ale kdybych věděl co