paypal problém pri platbe

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kosta.stano 25. 3. 2011 15:39

stretol sa už niekto s touto chybovou hláskou:

You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.
kosta.stano
Junior

Odeslat příspěvekod ThomasKo 25. 3. 2011 16:00

Predpokladám že máš nejaký problém s kartou, bud nie je embossovaná, alebo nemáš povolenú platbu cez net. Poprípade mne sa stalo že mi nič nevedelo prejsť a pritom som mal všetko povolené - až v banke som nejakým spôsobom prišiel na to že som mal platbu cez net obmedzenú do 1€.
Doma: BantamDAC - Dispre II V3 - DT880 250ohm 2005 edition
Vonku: Sansa Clip - Mini 3 -recabled Sennheiser IE8 s custom nástavcami
ThomasKo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kosta.stano 25. 3. 2011 16:11

Nie. Nakupoval som už cez tú kartu viac nez dosť. Mám ju vyše rok aktívnu a na učte je taktiež dosť.
kosta.stano
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 25. 3. 2011 16:46

mozno ta nepusti limit na den
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 25. 3. 2011 17:37

Já měl před půl rokem stejnej problém. Vim, že mi vypršela splatnost internetové karty dostal jsem novou a přepsal v paypalu a ještě jsem to řešil s bankou ty máš asi jiný problém, ale když se tam píše to co cituješ z největší pravděpodobností je problém v tvé kartě. Zkontroluj v paypalu a určitě zavolej nebo dojdi do banky řekni co máš za problém a "mělo" by se to vyřešit.
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kosta.stano 25. 3. 2011 19:08

denní limit nie je prekročený, nenakupoval som v posledných dňoch
kosta.stano
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 26. 3. 2011 00:01

myslel som limit pre platbu kartou
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 3. 2011 02:23

ThomasKo píše:Predpokladám že máš nejaký problém s kartou, bud nie je embossovaná, alebo nemáš povolenú platbu cez net. .

Tohle se snad nikdy vykorenit nepodari. Ani pro platby pres Internet, ani pro prizazeni do PayPalu neni treba, aby byla karta embossovana. Vzdy je to jen o jejim nastaveni karetni spolecnosti a bankou. Ja mam do PayPalu prirazenou Visa Electron od Axa a funguje taky. Naopak na embossce od mBank mam internetove platby zablokovane (presneji nastaven limit 0) a menim to vzdy tesne pred platbou.
Bylo by dobre uvest, vo pouziva tazatel za banku a kartu, protoze banky maji ruzne ficurky, napr. Axa overuje ke "vcerejsimu" zustatku, atd,
PatrikChrz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 3. 2011 11:35

Jen ještě dodám, že vhodnou volbou karty lze na kurzech ušetřit až 4,5 %! Nejlepší je v tomto Axa, která používá kurzy VISA bez příplatků, nejhorší je mBank (která počítá 2 % konverzní poplatek při platbě v jiné měně než EUR a kurz deviza-prodej má 2,44 % nad středovým.
Někde mezi je Citibank (2 % poplatek), ČSOB (cca 1,8 % nad středový kurz), Komerčka (o něco horší naž ČSOB), atd.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kosta.stano 27. 3. 2011 13:33

VÚB bank - VISA Classic
kosta.stano
Junior

Odeslat příspěvekod piski 27. 11. 2011 01:54

Zdravím,

mám stejný problém jako původní tazatel. Platím již asi rok a dnes najednou útlum - ale jenom přímo na paypalu nemůžu platit. Na ebay když něco koupím tak to zaplatit jde.

Když platím přímo na Paypalu píše mi to:
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.

Ale kdyby bylo něco špatně s mou kartou, tak by přece nešlo platit na Ebay ne? Štve mě to, protože teďka na něco spěchám a potřebuju to zaplatit :(

Díky za odpověď.
piski
Junior

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 11. 2011 07:47

piski: kam je ta platba? Jestli chceš má zdarma platby v EUR, PLN a HUF přes devizovku. Stačí číslo účtu příjemce. Ostatní měny by byly za poplatek.

Každopádně je to divné, nevidím důvod, proč by to mělo jít. Jedině napsat na PayPal, ale ta jejich "podpora" je dost na baterky :(
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stevicek 27. 11. 2011 10:26

Doporučuji si zkontrolovat jestli máte kartu aktivovanou na pobočce pro platbu v zahraničí a podívat se, zdali nemáte nastaven limit pro platbu kartou - u české to je Platební transakce/Přehled platebních karet/změna limitu.
Mě paypal házel podobnou chybu právě kvůli tomu.
Stevicek
Junior

Odeslat příspěvekod piski 27. 11. 2011 18:36

Platba je v dolarech, ale je to na payapal, takže přes účet platit nemůžu.

Myslím, že bude třeba zavolat spíše do banky. Sakra, zrovna teďka se mi to nehodí :(

Stevicek: limit to nebude. Platím pořád zhruba stejně. Teď to není žádná výjimka. Spíše mě zarazilo, že přes Ebay platit můžu (Ebay je svázaný s PayPalem).
piski
Junior