Zdravím,
koupil jsem si přes internet DAC za 20tis. na webu studioline.cz.
V pátek 25.11 jsem si ho byl osobně převzít v Praze, Husitské ul.
Přes víkend jsem DAC otestoval a včera jsem byl DAC vrátit (14-ti denní lhůta).
Jaké překvapení bylo, když jsem se dozvěděl jak nesnadné to je. Pán, který mi zboží prodával byl najednou arogantní, sprostý, a chtěl po mne nějaký papír na jehož základě mi zboží převezme a možná mi nějaká firma do měsíce peníze vrátí. Jen proto, že jsem ten papír neměl, mi zboží zpět nevzal. Jenže když jsem se vrátil domů, přečetl jsem si pořádně jejich podmínky a dozvěděl se, že z vráceného zboží mi ještě strhnou 20% z ceny. Začal jsem pátrat po firmě, která stojí za tím obchodem (to mi totiž prodávající nedokázal vysvětlit) a zjistil jsem, hodně zvláštní věci, Firma, která mi údajně zboží prodala se jmenuje ERBA PRAHA s.r.o. Jenže tahle společnost má několik sídel, ale pořád stejný telefon na prodejnu, kde jsem DAC kupoval a na jistého pana Pavla Bayera.
Když jsem hledal údaje o firmě Erba, našel jsem tohle:
Firma: STUDIO LINE
ERBA PRAHA s.r.o.
Ulice: Velínská 10
Místo: Praha 9 Vinoř
PSČ: 190 00
Okres: Praha-město
Právní forma: společnost s r. o.
Telefon: 222 715 959
Email:
Web: www.studioline.cz
Působnost:Praha
Adresa:Husitská 30, 130 00 PRAHA 3
Email:paudioclassic@atlas.cz
Telefon: 222 71 58 58
Fax: 604 262 062
Web: www.studioline.cz
Kontaktní osoby
P audio
E-mail:paudioclassic@atlas.cz
Telefon: 222 71 59 59
STUDIO LINE ERBA PRAHA s.r.o.
Adresa: Na Rampách 7
108 00 Praha 9 - Hrdlořezy
Okres: Praha 10
Kraj: Hl. město Praha
Česká republika
Firemní údaje: IČO: 25673874
DIČ:
ARES - OR
Justice.cz
Kontaktní údaje:
Telefon: +420 286 850 140
Telefon: +420 222 715 959
Mobil: +420 602 223 354
WWW: studioline.cz
Adresa společnosti:
ERBA PRAHA, spol. s r.o.
K valu 352/4
Praha - Štěrboholy
102 00
Nikdy jsem se s takovým jednáním nesetkal, vždy mi peníze byly vráceny ihned po převzetí zboží.
Nejhorší je, že ten DAC nefunguje ani tak, jak má. Např. USB vstup byl funkční 2 dny a teď nejde vůbec. Koupím si tedy porouchanou věc, mám právo na vrácení zboží do 14-ti dnů a prodávající se k celé věci chová příšerně.
Může mi prosím někdo poradit, jak bych měl postupovat? Děkuji moc za každou radu.