Vkladanie audio stop do filmov

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Igor010 30. 5. 2012 20:11

Ahoj. Vkladam do filmov cesku audio stopu AC3 ale mam problem, ze pri prehravani filmu cez TV mi ziaden film neotvori ak vkladam AC3 stopu do filmu prostrednictvom programu MKVMerge ja. Ak stiahnem nejaky film ci uz 1080p alebo 720p s audio stopou AC3 ktora je uz priamo vo filme, TV nema ziaden problem a film mi prehraje. Skusal som porovnavat v programe nastavenia ako to ma film s povodnym audiom a ako ked to vkladam ja, ale stale aj pri rovnakom nastaveni mi film TV neprehra. Nemal ste s tym niekto podobny problem ? Existuje nejaky lepsi program ako je MKVMerge ? Kontretne mam TV Panasonic 50G30E. Vdaka za rady :)
Igor010
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 30. 5. 2012 21:08

.,
Naposledy upravil armaman dne 31. 5. 2012 05:12, celkově upraveno 1
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ilja2001 30. 5. 2012 21:26

Ještě jedna možnost, proč to nejde. Už tady bylo někde v sousedních vláknech řešeno, že v tom MKVMerge je nutno mít v nastavení zaškrtnutou volbu "Disable Header Removal Compression...", jinak mají Panasonicy problém s přehráváním MKV.
ilja2001
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Igor010 30. 5. 2012 23:32

Dakujem ti velmi pekne ilja2001, velmi si mi pohomol. Po zaskrtnuti to uz bezi ako ma ;-) Vyriesil si mi dlho trvajuci problem :)
Igor010
Junior