Zdravím vespolek, jsem celkem spokojeným uživatelem Foobaru již několik let, a to ve velmi jednoduché podobě, tzn. nepoužívám žádné pluginy, jen základní věci tak jak je umí foobar. Snad jediná věc navíc je MP3 konverze s Lame kodekem, který jsem stáhnul jednou a pořád jej používám, vše pohoda.
Jak můj foobar vypadá vidíte v příloze, a teď k mému dotazu. Poslední dobou mně začala štvát jedna věc, je to vidět i na screenu. Hudbu přehrávám tak, že vlevo mám folder structure složky s hudbou v PC, kterou procházím jako v průzkumníku, pak najedu na album, enter a hraje mi album které chci, s tím jsem spokojen, ovšem co mi vadí, je řazení skladeb v playlistu, jak můžete vidět na screenu, je to vlastně seřazeno podle interpreta, jelikož se jedná o album typu "Various Artists", ale já bych chtěl, aby defaultně takto přidané album do playlistu se vždy řadilo podle čísla skladby alba, já vím že ta možnost tam je ručně kliknout na sloupec a dát seřadit, ale to musím udělat pokaždé když takto album přidám do playlistu...
Snažil jsem se projít asi hodinu veškeré nastavení a cpát "%tracknumber%" všude kde to jen šlo, i podle různých řešení:
https://www.google.cz/search?q=foobar20 ... ylist+sort, ale změny jsem nedocílil. Z googlu jsem pochopil, že lidě řeší spíš jiné řazení než bych chtěl já, přijde mi to jako úplně základní věc, kterou by měl přehrávač umět, nenapadá vás jak na to?
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi