Druhá návštěva u Slayerse

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Marek44 7. 2. 2013 16:02

Diky za počteníčko,moc se mi líbilo. :tleskani :tleskani :tleskani
Marek44
Junior

Odeslat příspěvekod Duwenbleidd 7. 2. 2013 16:51

Tak Slayers má ještě jednu alternativu, na kterou mnoho z nás nedá dopustit - HYPA300SE :-).
www.SPaudio.cz
www.CustomWorks.cz
Duwenbleidd
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slayers 7. 2. 2013 16:57

Zrovna jsem naň včera koukal, zajímalo by mě srovnání s Dispre. A možnost poslechu by taky nebyla na škodu.
Jen ta barva.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod armaman 7. 2. 2013 17:11

armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Martin2133 7. 2. 2013 17:21

Pěkný článek, moc pěkný :-) A fakt libovej pokojík, tam se musí poslouchat jedna báseň.
JBL ES80 + Proson R10 → Harman/Kardon 3490 → Fostex HP-A4 → PC
Hifiman HE-400i, V-Moda ZN
Martin2133
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod šeďour 7. 2. 2013 18:50

Koc bedlivě sleduje perfektní obraz Slayersovi nový televize a nemůže v tom hádé rozlišení najít žádnou chybu.Já mlčim, protože si představuju obraz svýho céertéčka...
IMG_3200.jpg

Tady jsem se snažil zachytit prchavý okamžik, kdy má Koc ještě maso na prkýnku.V příštích pár sekundách ho velmi rychle nakrájí a pozře.Dal jsem mu ještě raději kousek od sebe, vypadal tak hladově... :D
Slayers v tom samém momentu statečně žvýká tuhé maso, jeho výraz svědčí o veliké námaze...
IMG_3229.jpg

No, a tady jsou pánové Kocmeister a Slayers v družném hovoru.Porovnávají si svoje mobilní telefony, kdo ho má většího.
Kolem nich proudí basy do rezonátorů, středy pohlcují absorbéry a výšky jsou rozptýleny difuzéry.
Koc má na stativu připravený foťák, na snímání videa a audia, které najdete na předešlé stránce.
IMG_3215.jpg
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod icotech852 7. 2. 2013 19:54

Pekné stretko a oddychový posluchový deň.Ked som videl to video Michaela Jacksona ako ten otec zabúcha na dvere hneď som vedel ktora bije.Je tam úžasný priestor v tej nahrávke.
forsaken...
icotech852
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hans1983 7. 2. 2013 20:32

Tak teda to je bomba ta poslechová místnost. :shock: tleskani Hned bych taky zajel na exkurzi o<:)
Pěkné počtení, děkuji všem třem aktérům za krásný příspěvek na forum. Takto to má být hifi je o pohodě a kamarádství tak jako každý koníček! :tleskani
zesilovač JVC AX-1100, CD Technics SL-PG440A, gramofon JVC L-AX3, přenoska Nagaoka MP-110, DVD+VRC Daewoo DF-7100, repro Monitor Audio 14 Gold, phono Audio-technica ATH-T500,Panasonic SA-HT850 homecinema 5.1 systém
Hans1983
Junior

Odeslat příspěvekod Kocmeister 7. 2. 2013 21:05

Jenom dodám odkazy z první návštěvy pro ty, kteří nečetli:

viewtopic.php?p=9144414#p9144414
viewtopic.php?p=9143906#p9143906
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod johanx 7. 2. 2013 21:11

Ty nahrávky s hlasama v pozadí vůbec neznám. Co to je za vydání? Nějaká šmakovná edice? Jinak dobrá reportáž ( jako vždy ). Světu mír!
Stereo: Naim Supernait 3, Naim Ovator S-400, Technics SL-G700, Tv: TCL65X925, sluchátka: AKG K701, Beyerdynamic Lagoon, Kino: Arcam HDA AVR 11, centr+surr. Swans
johanx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DinosaurJr 7. 2. 2013 22:00

Tak to je super reprot z poslechové náfštěvy ! Slayer to má zřejmě výborně promyšlené a dotažené - poslechovka (ňam), A Zlaté Kentusy s páskáčem taky obdivuhodné, a i z toho videa si lze přibližně představit jak výborně to hraje v reálu. Shlédl jsem stovky videí na Y. s různýma aparaturama a ještě v 1 videu přímé porovnání a taky z HE výstav...
Jen mě tu pomalu obestupují děsivé představy, kolik toho ještě mám před sebou při při obnově stereo sestavy, a to už trvá skoro rok a po zes. jsem teprve přistoupil k shánění repro. Budu muset zase pořádně nakrmit prasátko, zvláště po takovéhle foto-motivaci. No ale není nad poslech na vlastní uši.
◄☼► Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi ! Kind of Blue ♪♫♪
ProJect RPM 3 Carbon MC●SLVR●TubeBoxSEII ECC83 Telefunken Ribbed●Sony ES
DAC Topping D50s●DPA 386 222 mk2017●B&W●Xavian●TV Samsung 48"●77LP<iii>
DinosaurJr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slayers 7. 2. 2013 22:10

No ona ta zadní stěna vypadá vizuálně hrozně ale už je promyšlená a navržená, jen ji udělat.
Zdravím Johanxse.
A díky všem za slova chvály, těší mě že se to alespoň trochu líbí.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod DinosaurJr 7. 2. 2013 22:56

LOT (Little Of Topic)
Slayers - někde v nějaké diskusi kdosi komentoval srovnání poslechových zkušeností AC 102 a 103, to bylo od tebe před koupí ? Esli ano, kde se dá najít pls ?
◄☼► Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi ! Kind of Blue ♪♫♪
ProJect RPM 3 Carbon MC●SLVR●TubeBoxSEII ECC83 Telefunken Ribbed●Sony ES
DAC Topping D50s●DPA 386 222 mk2017●B&W●Xavian●TV Samsung 48"●77LP<iii>
DinosaurJr
Mírně pokročilý

Předchozí stránka