Mrazení při hudbě

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ico33 6. 5. 2013 12:31

to: starší

-to vydejko som len tak pozrel ,a musel som sa smiat, to ziena ,male ,ale drsnacka, fuuu, (podobny look mala aj Samantha Carter zo z hviezdnych gati), fakt malicke nevynne ziena a papulu ma na cierno a aka nebezpecna, t tou by som si radsej nezacinal :D :D :D

http://www.google.sk/imgres?um=1&client ... 129&ty=107

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú
Ico33
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod magma 6. 5. 2013 23:24

Hoffi 75 píše:Tak mě to "mrazení" provází např. u koncertu Nightwish - End of an Era http://www.youtube.com/watch?v=BcBGkhAcAPw. Možná, že je to tím, že jsem Nightwish s Tarjou Turunen vážně "žral" a její odchod mě pěkně mrzí :'( . Ten koncert je vážně pecka 8-D

Presne, nedavno som si po niekolkych rokoch pustil tento koncert a uaaaa :-)

Inak pre mna najemocionalnejsi album je Vovin od kapely Therion. Vela rokov sme si ho pustali dokola pri hrani Dracaka.
PC, NB, iPad > Aune S6 / DragonFly Black > Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO, Beyerdynamic DT-1770 Pro, Sony MDR-1RBT, Focal Alpha 50;
magma
Junior

Odeslat příspěvekod Irbis9 9. 5. 2013 15:20

Dam sem pár příkladů skladeb ze soundtracků, při kterých mam já osobně mrazení po těle.
Ale předesílám, že je třeba mít nejprve ten prožitek z onoho filmu, který se tou hudbou vyvolá a někdy velmi prohloubí.

Nejdřív něco z kreslených filmů (z mého dětství ;) )

[youtube]ID8xQ6YT8PU[/youtube]
zhruba ve 2:28 - jak Simba vystupuje na tu skálu (jestli si to dobře pamatuju)

[youtube]TBki54jAeF0[/youtube]
od 3:00 do konce ;)

[youtube]K5_RfAAxagY[/youtube]
celá ta scéna s touhle hudbou je úchvatná

[youtube]lCteJY1-Zkk[/youtube]

Z pohádek=filmů:
[youtube]W4_GboEjsTM[/youtube]
čas Vánoc;

[youtube]sb6vjzVJF2o[/youtube]
Dost smutný, ale ty údery "bubnů" v přesný čas - krásnej prožitek

[youtube]reDVgb159EQ[/youtube]

A nakonec z různých filmů:
[youtube]_fPt_jLG8eU[/youtube]
Poprvý sem tuhle skladbu slyšel u traileru na královnu Alžbětu s Cate Blanchett a až potom v tom filmu

[youtube]rxHmuQHvggo[/youtube]
Nejlepší okamžik - právě když se Rose podívá na Jacka a za ním vyletí ta světlice

[youtube]8IR-wA-Wgrs[/youtube]
velká romantika ;-] chce to samozřejmě vidět celej film
Irbis9
Junior

Odeslat příspěvekod dkdkdk 1. 2. 2014 17:52

dkdkdk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod equinoxe 1. 2. 2014 18:02

mna pred tyzdnom pri pocuvani tak mrazilo, ze ma do stredy museli rozmrazovat autogenom
equinoxe
Junior

Odeslat příspěvekod Bošu 2. 2. 2014 19:18

Víte, chlapi, při který muzice mě mrazí? Při Sabatonech, kde je zmínka o Česku, například: http://www.youtube.com/watch?v=lknbKCFNxnA, nebo http://www.youtube.com/watch?v=C0zj72z__jM První písničku Sabatoni představili speciálně až na festu Masters of Rock, celkově tahle kapela má na metal vynikající historický texty :-)
Onkyo TX-8250+Canton Ergo 90 DC+Polk Audio HTS 12
Bošu
Junior

Odeslat příspěvekod Audiofiller 3. 2. 2014 18:31

Nedávno mě velmi mrazilo když jsem konečně viděl své Dream Theater naživo v Praze. :love:
Absolutně fantastický koncert. Byl jste tady někdo taky?
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 22. 2. 2014 01:32

Mrazeni hm tak toho je opravdu velke množstvi.....
např. cokoliv od Yanniho....

-- 22 úno 2014 00:35 --

Dale např. 2 skladby diky kterym jsem začal poslouchat nejdřiv Manowar a Ozzyho no a pak samozřejmě metalista jak cyp :D .....

-- 22 úno 2014 00:39 --

Z areny vašně v podani havraniho hlasu jsem dodnes unešen.....

nebo skvěle LP od Sentenced Amok....

nebo krasna skladba v podani paradniho hlasu....

a mnoho dalšich.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bošu 22. 2. 2014 12:43

Díky za oživení, poslechnu, až se vrátím z práce :-) Poslední Blind Guardian, tato kapela je taky mou srdeční záležitostí :-)
Onkyo TX-8250+Canton Ergo 90 DC+Polk Audio HTS 12
Bošu
Junior

Odeslat příspěvekod machec 4. 5. 2014 21:54

Já mám mrazení při hudbě která se mi líbí....nedávno jsem v tom stavu jel večer 4 hodiny na sluchátka... (mám dlouhý playlist).... :)
machec
Kolemjdoucí

Předchozí stránka