Za mě ještě k poslechu Slayersovi aparatůry...
Abych si přiblížil podmínky poslechu k tomu, co mám naposloucháno z domova, připojil jsem si do vstupu zesilovače Odac a můj NTB.
Poslouchal jsem samozřejmě skladby, který velice dobře znám, pouštim si je furt dokolečka a pořád mě bavěj.První co člověka ohromí v Slayersově poslechovce, je téměř bezchybný podání prostoru nahrávky.Do šířky i do hloubky.S různejma nahrávkama se to mění, rozmístění hudebníků a zpěvačky nezůstává rozhodně na stejnym místě.Výrazně se od sebe lišej živý a studiový nahrávky.Tohle je opravdu perfektní.
Podání výšek je trochu zvláštní.U metalový hudby je skvělý, nic nevyčnívá.U akustický muziky jsem měl trochu problém, jsem zvyklej na jiný podání a větší jemnost, při stejnym množství vysokejch tónů.
Řekl jsem Slayersovi, že mám v bednách lepší vejškáč...nemůžu mu to pořád jenom chválit
Asi se, ale jen trochu vytahuju...kdyby se moje bedny postavily vedle jeho beden, tak by se teprv vidělo.A pak by mi nejspíš sklaplo...
Perfektní je u Slayersovejch beden dynamika, ta je fakt výbušná.A taky detailnost.
Kdo chce, může se nimrat v nejemnějších podrobnostech toho, co v které skladbě hudebníci zanechali.
Basy je těžký posuzovat.Za prvý je velkej rozdíl v místnostech, ve kterejch posloucháme a taky v hlasitosti.Jak píše Koc...akustika a sousedi nedovolej.
Slayersův aparát je perfektní a je skvěle sladěnej na muziku, kterou on poslouchá.A jak jsme všichni při setkání slyšeli, tak je zároveň velmi vhodnej na poslech klasický hudby.
Taneční a techno hudbu, bych si na tom nepouštěl

Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.