Předem díky moc za rady, tipy, vysvětlení

Tady je link na technické parametry zesíku
http://lhlabs.com/marketplace/geek-out/technology.html
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
partizann píše:Skusal som nedavno tento "zazracny" player a znelo to tak vzdusnejsie a viac priestorovo, no ked som si pustal binauralne nahravky Dr. Cheskyho, tak to znelo uplne neprirodzene a s nafuknutym priestorom. Preto mi to pride ze ten HQPlayer namiesto priameho upsamplovania alebo bitperfect prehravania hudbu aplikuje neake DSP efekty ktore len nafukuju priestor alebo nieco podobneho. Ano pre vecsinu hudobneho obsahu to znelo fajn, ale pride mi to tak ze ten HQPlayer nepouziva ziadne kvalitnejsie algoritmy na upsamplovanie ako to tvrdi jeho autor ani nic podobne ale skor ze cielene nieco upravuje na zvuku, a je to podla mna skor obycajny DSP efekt. Vystupny sample rate/format nemal na tento "wow efekt" vobec ziadny vpliv, bol pritomny rovnako pri pouziti ci uz DSD alebo PCM 44.1 - 384kHz.
Preto som zvedavy ci mate aj niekto iny podobne pocity a skusenosti s HQP.
Moja zostava je: Asus Xonar Essence STX spdif / USB Amanero i2s convertor ---> TPA Bufalo 3SE DAC (ES9018) ---> Beta22 sluchatkovy zosik ---> Audeze LCD2.2
... no jednoducho nehrať cez pc !sashafckinggrey píše:audiofilovi bych doporučil něco jiného.
A co konkretne?
... a to je aký? ... je to snáď taký, čo doma používa "běžný prací prášek"?MHOE píše: ... běžnému audiofilovi ...
sashafckinggrey píše:audiofilovi bych doporučil něco jiného.
A co konkretne?
partizann píše:Ja netvrdim ze HQP je zly alebo ze by to mal byt scam, ako som aj pisal, s vecsinou hudby co mam znel o chlp lepsie ako deadbeef, ale je mi trocha divne, ze co to robi ked sa na tom pustia binauralne veci. A myslim ze prehravac za 142.80Eur by nemal mat taketo neduhy, nehovoriac este o tom ze ergonomia toho playera zatial nie je moc dobra. Kebyze sa tieto nedostatky doladia tak by som asi aj siel do kupy...
MHOE píše:Mám dost obdobné výtky jako ty - s tou cenou a interfacem... Bogi říkal, že prý se ohledně toho druhého ozývá vícero lidí, tak třeba se to do budoucna pohne. Podobně jsem pár měsíců čekal i v případě Jplaye - a nakonec jsem se kýžených upgradů dočkal, takže jsem v tomto optimista.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků