Jsem v tomto uplne mimo, tak prosim o radu a shovivavost. Moje DVD dosluhuje a kdyz jsem zacal pokukovat po BR, zaznamenavam vice a vice nazory, ze fyzicka media (DVD nebo BR) jsou prezitkem a BR prehravace se prestavaji vyrabet. Dokazu si predstavit, ze budu mit filmy ulozene nekde na externim disku/NASu, ale kde je vezmu? Kde se daji ziskat filmy v HD kvalite, se slusnym zvukem a cesky dabovane, aniz by je clovek stahoval nelegalne? Rad za ne zaplatim, ale chci je mit koupene, ne si je nekde pujcovat na netu. Nebo se daji koupit na DVD/BR a pak ulozit nekam na disk?
Kdyz nebudu mit DVD recorder, jak budu nahravat z TV? Co je na to dnes nejlepsi? Moje TV to zatim neumi. Chce to nejake MMC nebo neco do USB k televizi?
Diky moc za kazdou radu
Upozorňuju všecky přispívající, že jak se tady začnou objevovat odkazy na nelegální stahování nebo dokonce warez, poletí celý vlákno JEJICH vinou do Koše - pokud budete chtít šířit nelegální odkazy, najděte si na to jinej, pokud možno NEVEŘEJNEJ kanál.
Tazatel JASNĚ DEKLARUJE, že shání informace o možnostech LEGÁLNÍ KOUPĚ mediálních děl - tak se toho laskavě držte.
Ekkar