Buty - Ppoommaalluu Sting - Fields of Gold (Best Of) Metallica - Ride The Lightning B.B.King - Live at the Apollo Vltava - Mládí i tak velkou lásku bere s humorem Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik a něco od Candy Dulfer a Santany
fakt nevím, který byly první... možná to bylo i trochu jinak
Jennifer Rush - 1984, Dire Straits - Brothers In Arms, zapůjčeno pro vytvoření kopie, neměl jsem ještě přehrávač. Po zakopení MC 902 jsem si pořídil v Ostravě Kunčicích své první dvě CD. Genesis - Abacab, Nursery Cryme, stály mě 1650 grošů.
28.1.1988 prodejna Tuzex : GRAPPELLI STEPHANE - Afternoon In Paris , v přepočtu z TK na Kčs cca 450 Kčs 2.2.1988 prodejna Tuzex : JACKSON WANDA - Greatest Hits, v přepočtu 300 Kčs
jj, katagolizace hudby mě provází cca od roku 1967, kdy jsem si založil papírovou kartotéku. S příchodem os.počítačů (C64) jsem investoval např. i do Floppky hlavně pro splnění snu o databázové evidenci hudby.Naučil jsem se i programovat (FoxPro, VFP, VB atd) hlavně pro již uvedené účely. Odříkal si jídlo, abych si mohl koupit v Londýně CD Music Central (off-line databázi) atd. Dnes všechny zdroje jednotně zkonvertovány do mp3, flac, AVI, MPEG, k tomu Excel, Mr. Google a Allmusic a všechny ty mašinky CD-playery, kazeťáky, tunery, MD Walkmany, DVD rekordery nahradilo 4 TB úložiště a jeden FiiO X5 Walkman s 2x128 GB. Jo a to CD Grappeliho co zobrazuješ je ono. Tenkrát měli v Tuzexu v Brně 10 CD a já je z nedostatku jiných možností postupně vykoupil. Potom boom bazarů a výletů do Budapešti a konečný stav (lisovaných) CD je 1021 kousků. Tolik trochu z mých retro vzpomínek.
Pozical som si ho u prijemneho chlapika, ktory mal pozicovnu CD v dome kultury Ruzinov a nakolko sa mi pacilo, tak som ho u neho nasledne aj kupil.. Fajn casy..