Mně přijde cena 275 liber s poštovným celkem přijatelná. Teď jsem je narychlo vyzkoušel, jestli mi padnou do uší ... a páč mají velmi anatomickou konstrukci, tak to jsou asi první in-eary, které mi do uší "zapadly" aniž by byl problém - ale v zahraničních recenzích se dočteš, že lidé s malýma ušima by mohli mít problém s pohodlím. ( sám mám problém s nestejnoměrností vnitřku obou uší a mám větší uši )
Každý má jinak tvarovaný "vnitřek ucha" v boltci, takže asi né úplně každému sednou. Podle recenzí by měly být zvukově neutrální - někde dokonce píšou, že mají "referenční zvuk" ( to je dobrej blábol

Co se týká poměru výkon/cena, myslím si, že moc kvalitativně lepších in-earů v kategorii kolem 10 tisíc kaček asi není. Jsou také často porovnávány, co se týká kvality zvuku, s FiiO FH7. ( každé hrají pochopitelně jinak )
Nerad bych se pouštěl do nějakých rozborů, v čem jsou jiné, protože FH7 jsem neslyšel a můžu porovnat jen s nižší kategorií FH3 a FD3. Jen bych řekl, po 2-hodinovém poslechu, že nejsou bum a cink, mají lepší vrstvení zvuku a jemnější neagresivní výšky a basy i středy tak akorát. Co je hodně jiné, je vzdušnost, prostor a separace nástrojů v hudbě a neagresivita - takže schopnost soustředěného poslechu není omezována únavou z poslechu. Jinak tady je spousta kluků, kteří by byli schopný ten zvuk popsat podstatně líp než já.
Já je vzal kvůli anatomickému tvaru podobnému custom in-earům a samozřejmě skvělé ceně. Dneska je budu zkoušet s FiiO M11 a asi během zítřka dorazí iBasso DX170, tak uvidíme, jakej bude rozdíl ve zvuku z mých oblíbených skladeb on-line z Tidalu HiFi - jsem zvědavý, jestli uslyším rozdíl ... a jakej bude - jestli teda něco markantního.

Jeden z přehrávačů potom poputuje do světa.
Samozřejmě doba i technika letí mílovými kroky dopředu, takže se určitě objeví mnoho dalších alternativ v ceně kolem 10k - Čína toho chrlí neuvěřitelně mnoho

p.s.: teď jsem koukal, že už jsou dočasně vyprodaný a pouze na předobjednávku