BLACK FRIDAY - Tipy

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 23. 11. 2023 23:01

No on ten Sonos hraje nebývale dobře. Samozřejmě člověk nemůže čekat audiofilní orgie, ale docela mě mohutnost toho zvuku překvapila. Jako bonus se to při ovládání z jabka samo zkalibruje dle okolí-místnosti.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod my.dre2 23. 11. 2023 23:14

Používám Earfun uboom l. Doporučuju koupit dva do páru a upgradnout firmware od oluv's gadgets.

Teď v akci za 60$
https://www.myearfun.com/speakers/earfu ... kers-black

Mě přijde, že více moc nemá smysl dávat do bluetooth repro, pokud pro ně člověk nemá nějaké specifické využití.
my.dre2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petrajss 24. 11. 2023 13:50

Ten Earfun je sice dobrej tip za málo peněz, ale zrovna z jejich stránek se objednat nedá:

Due to global logistic issues, we've closed shipments to the following countries: Czech Republic/ Slovakia/ Turkey/ Singapore/ Philippines. You can also purchase EarFun products via authority shop offline in your country. Sorry for all the inconvenience.
petrajss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 24. 11. 2023 15:01

Na musicteck.com mají pěkné slevy, některé ovšem předstírané (Hifiman HE1000se ..).
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DinosaurJr 24. 11. 2023 16:56

Nově (od r.2023) musí e-shopy kromě informací o slevě uvádět také údaj o nejnižší ceně, za kterou výrobek prodávaly v posledních 30 D před poskytnutím slevy. Takže příklad:
1.-.30.9. možný nákup se slevou
1.-.23.10. nabídka bez slev, nic nekupovat a počkat na Blacka
24.10. až do Blacku se slevou
takže ceny mohou zůstat dole až do vánoc; např. na ALZA uvádí, do kdy bude sleva platit 5.1.24 nebo do vyprodání.
◄☼► Život je příliš krátký na poslech muziky přes nudné HiFi ! Kind of Blue ♪♫♪
ProJect RPM 3 Carbon MC●SLVR●TubeBoxSEII ECC83 Telefunken Ribbed●Sony ES
DAC Topping D50s●DPA 386 222 mk2017●B&W●Xavian●TV Samsung 48"●77LP<iii>
DinosaurJr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod my.dre2 24. 11. 2023 19:42

Tak to se omlouvám, tuto informaci jsem nečetl. Já jej kupoval minulý rok a bylo vše v pohodě. Kamarád jej kupoval v září a taky bez problému.
my.dre2
Kolemjdoucí

Předchozí stránka