U p. Vitvara som si objednal hotove repro VMA-I SL (am. orech) s krycimi mriezkami. Kratko na to mi prisiel od neho email s vyzvou na zaplatenie zalohy vo vyske 50%, ktoru som obratom uhradil - islo o 820,6 EUR a bolo to 15.11.2016.
P. Vitvar ma este pred objednanim telefonicky uistoval, ze repro budu hotove do Vianoc 2016.
Ked som sa ho spytal, ci by som si ich mohol vyzdvihnut 23.12., povedal, ze to je uz pre neho prineskoro, pretoze v ten den uz odchadza na dovolenku. Spytal som sa, ci by som teda mohol prist o tyzden skor - to bolo prilis skoro, pretoze ich este nebude mat od truhlara a ze to bude skor natesno pred Vianocami. Spytal som sa teda, ci by som mohol prist 22. alebo 23. rano., p. Vitvar povedal, ze terminy by vyhovovali.
Zaplatil som si teda v Prahe hotel na noc z 22. na 23.12. ktory sa nedal zrusit, ale to mi nevadilo, dohoda bola jasna.
Casom mi p. Vitvar dal vediet, ze repro do Vianoc hotove nebudu. Napriek dohode. Dal mi vediet, ze budu 12-15.1.2017.
Ked som do tohto terminu od p. Vitvara nepocul, musel som sa opat pripomenut ja. 19.1. mi p. Vitvar dal vediet, ze repro chce cez vikend dokoncit.
Odvtedy p. Vitvara bez odpovede pravidelne kontaktujem - je to dovod, preco som mu dal vediet, ze v sobotu uverejnujem tuto skusenost s nim na hifi forach, no napriek tomu som este 2 dni pockal a bez odpovede sa snazil p. Vitvara kontaktovat nadalej.
Zaujemci o produkty p. Vitvara budu urcite zvedavi, aku bude mat tento pripad dohru.