Hmmm, Zino, neviem, neviem, asi dobre, že si to tak nezapojil ako si pôvodne chcel, logicky by prúd tečúci do jedného kábla /napr.Oehlbach/ cez tie "propojky" medzi výškovou a stredobasovou sekciou tiekol aj do druhého kábla /Atohm/ a ďalej do siliča do vypnutého výstupu na repropár B, resp. opačne cez Atohm do Oehlbacha a do siliča do vypnutého výstupu A, a možno by sa nič nestalo, keďže ten druhý výstup na druhý pár repro by bol vždy vypnutý, sám som zvedavý či by to hralo, alebo by došlo k skratu, ale skúšať to nebudem ...
Len trocha teórie, ale podloženej trochou praxe

, takže berte to s rezervou, nakoniec Zino môže napísať ako to počuje on /okrem otvorenej pusy atď.

/, obecne hrajú postriebrené medené káble alebo čisto strieborné /jeden som počul ale bol to XLR prepojovací/ jasnejšie, výraznejšie výšky, alebo ako českí bratia hovoria "rozjasňují výšky", resp. hrajú trochu tenšie, nevýraznejšie basy, samozrejme záleží na konkrétnom kábli a konkrétnej zostave, no je to tak trochu alchýmia celé hi-fi.
Ale ešte by som chcel krátko Zino o tej tvojej kombinácii PMC a Oehlbach, teoreticky sa to k sebe vôbec nehodí, keďze PMC sami o sebe dosť zvýrazňujú výšky /toto nie je teória ale fakt, sám som počul 3 rôzne modely od PMC a bolo to tak na hrane, pre mnohých už asi za čiarou/ a postriebrený Oehlbach väčšinou tiež opisujú ako jasný vo výškach.