od Yiakubou 3. 3. 2019 12:20
Ja tam zkousel ty Staxy. Uz nevim co presne to bylo za model, asi SR-L500, ktery byl zapojeny do zesilovace, ktery je vubec nezvladal. Bylo to dost hrozny. Ultracisty stredy a vysky, ale az do absurdna. 009 hrali o neco lip, vyrovnaneji, ale uz psal kolega nahore, byl tam hluk, takze se to stejne moc nedalo.
Za me byli nejlepsi Hifiman Arya, co jsem mel moznost a stesti chvili poslouchat.
Jinak mimo sluchatka, nejvic me nadchly regalovky Gravelli. Do ted nechapu, jak muzou tak male bedny produkovat tak velky zvuk, ktery mi prisel lepsi nez z vetsiny sloupu v normalni cenove relaci. Dale jsem se ujistil, ze zvukova charakteristika Dynaudio je to, co hledam, az budu porizovat velke bedny. Jenom akustika v mistnosti (asi jako ve vetsine mistnosti, kde si to neupravili) jim nesla moc naproti.
Dali Oberon 5 dobre za ty prachy, ale cekal bych jeste o kousek lepsi kontrolu a hloubku basu.
Polk S55e s Denonama hrali dost hrozne, cele to bylo prilis soft, az absurdne. Taky z toho ale hrali dost debilni veci, takze bych si je rad poslechnul i nekde jinde, nechce se mi verit, ze by to bylo az tak hrozne.
Jako nejlepsi ultimatni zvuk s neomezenym rozpoctem me asi nejvic oslovila mistnost, kde byl system Grandinote a jejich Mach 4 sloupy
Velky hifi: 2xNUC (Euphony Stylus/Endpoint) > Singxer SU6 > Trinnov Nova > RIHA LINE-4-DAC > 2x B200 bi-amp > Mega V2 Plus Custom
Maly hifi / produkce: RME Fireface UCX II > Neumann KH120 II + 750 DSP + NDH30