od martas38 16. 5. 2021 21:51
introvert: Problém je, že doteď dělali všechno pro to, aby na to neměli infrastrukturu. Zrušení jacků (chápu, nejsou sami) a externí převodníky prakticky všechny přes šílenost Apple Camera Kit (nechápu), ignorace Flac (ano mají totálně nerozšířený Alac), mizerný BT kodek AAC o něčem jako LDAC se jim zatím může jenom zdát. Dokonce jsem zkoušel streamovat hudbu z iPhone z Tidalu do DAPu přes wifi, totéž flac v iPhone puštěný přes HiBy player a streamovaný do DAPu, ale i to hrálo naprosto otřesně. Mluvil jsem samozřejmě o jejich nosném produktu iPhone, u Maců je situace lepší, každopádně když jsem zkoušel laborovat kdysi s jejich Apple Music, tak to mělo tendenci převádět Flac i na Macu. Prostě přenosné zařízení Apple a kvalitní zvuk nejdou dohromady a těm nepřenosným musíš výrazně pomáhat softwarem i hardwarem třetích stran (což se dá pochopit, ovšem již méně u dodavatele all-in-one zařízení).
Nemyslím si, že budu k Tidalu a Qobuzu ještě platit Apple Music a nemyslím, že koupí Tidal.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12