Eurosport na TV

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jannk 16. 3. 2021 10:46

Co jsem zrusil Skylink potom co zrusili Eurosport, tak mi Eurosport trochu chybi. Mate prosim nejake tipy jak ho *pohodlne* sledovat na TV?
- dvbt2 je pochopitelne mimo
- muzu mit i iptv, ale musel bych si platit zakladni balicek + extra sport, tj 300/mesic jen kvuli eurosportu
- zaplatil bych si extra eurosport, ale nenasel jsem klient ani na SamsungTV, ani na Kodi, ani na Enigma 2
- kdyz koupim chromecast, tak k tomu budu potrebovat nejaky tablet nebo pocitac, coz je debilni
- pripojovat pocitac pres hdmi je jeste mene prakticke (=nepouzitelne)

existuje i nejaka jina varianta???
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod leroj 16. 3. 2021 12:25

Eurosport player - oba programy + další nabídka, někdy i dost velká - běží na každém zařízení s Androidem, takže nějaké MMC za pár korun

a nejde Chromecast ovládat mobilem?
leroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 16. 3. 2021 12:47

mozna spatne chapu Chromecast - ja ho drive pouzival jen na zrcadleni obsahu, tj clovek se musel prihlasit na mobilu. Pouziva nekdo chromecast tak, ze se prihlasi na Eurosport a potom uz muze s mobilem odejit? (nechme stranou prepinani programu, to bych jeste zvladl)
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tapir1 16. 3. 2021 13:48

Pokud stream přes chromecast, tak musí být zařízení z něhož stream jde na stejné wifi jako tv (mobil, tablet, pc...). V případě MMC pak tedy buď kabel/HDMI do tv nebo také cast/stream do TV (opět na stejné wifi). 8-)
Audio - CA AZUR 851A, Pioneer N-50AE Casea Upgrade, Denon DVD 3910, Quadral Signum 90; Portable - Shanling M1, Beyerdynamic DTX 100 & Byron, Sony WH-1000XM2, Xiaomi Mi9 + Hiby FC3 MQA, Blon-BL03, TWS - Panasonic RZ-S500W, TV - Philips 65OLED 873
Tapir1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod GrayWolf 16. 3. 2021 13:55

Tak ja jsem to vyresil predplatnym TELLY za 2K na rok. Navic jsou tam i DIGI sporty , GolfChannel a PL.
Apky jsou pro Samsung i LG [tady maj trochu hokej se zvukovou stopou, je treba zvolit pro ES1,2 Madarstinu, na GCH Anglictinu,]
Naposledy upravil GrayWolf dne 16. 3. 2021 14:04, celkově upraveno 1
LG-OLED65CX, Onkyo 5+1, MMC Vorke6
GrayWolf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jannk 16. 3. 2021 13:57

Aha, uz jsem si vzpomnel na problem s chromcastem: wifi. Ja potrebuji na jakekoliv video kabel, wifi (i 5GHz) je nespolehlive (prilis velke ruseni).

Nicmene - kdyz z mobilu pustim neco na chromcast, muzu potom mobil vypnout/odejit s nim nebo musi byt porad na stejne wifi?
jannk
Mírně pokročilý