No momentálne /už 2-3 roky/

počúvam na povedzme ako sa hovorí low end zariadení, ale zase nejaké zvukové rozdiely počuť sú, ale ako píše Marts rozdiel medzi prehrávaním Tidalu /už ho nemám/ a Spotify cez airplay a prehrávaním Tidalu alebo Spotify streamerom kedy iphone /ipad/ slúži iba ako DO sú nulové, teda nie je počuť žiadny rozdiel ... alebo keď chcete JA teda žiadny rozdiel nepočujem ...
P.S.1 trochu som sa vyjadril kostrbato, keďže samozrejme v oboch prípadoch hudbu prehráva streamer, akurát pri airplay sa prehráva hudba v kvalite tak ako je to nastavené v tom zariadení, napr. keď si nastavím v Spotifoch v iphone mono zvuk, alebo nízku kvalitu (Data Saver vraj iba 24 kbit/s) tak sa to tak dostane do streamera a v tej kvalite to bude streamer prehrávať.
P.S.2 mňa by skôr zaujímalo ako skontrolovať v akej kvalite prehráva streamer hudbu ak neprehráva airplay a iphone služi iba ako DO, keďže aj pri Tidale aj Spotifoch neexistuje niečo ako nastavenie rovnakej kvality pre všetky používané zariadenia, pokial tomu dobre rozumiem vždy sa nastavuje kvalita len pre to ktoré zariadenie, iphon, ipad, počítač, android telefón atď.
V apke MusicCast /Yamaha/ sa viem pozrieť akurát na prehrávaný formát ale nie na dátový tok, pri airplay to píše DIGITAL
P.S.3 ja by som vás netopierov nahnal na testy do ZOM-ky /zvukové odborné miesto/ a testoval vás slepými testami až by vás uši boleli a mozog svrbel ...