Mam zvukovu kartu od Creative SoundBlaster Live 5.1 Digital. A kupil som repraky Genius SW 5+1 HT (drevene) (2x predne, 2x zadne, subwofer, center).
Problem je taky, ze vo Winampe mi nehra subwofer a center. Hraju iba dva predne a dva zadne repraky. Skusal som Winamp 2.91, Winamp 3, a aj najnovsi Winamp 5.1. Cez Winamp mi hraju MP3 pekne cisto. Ked pustim MP3 cez prehravac DVD Power, alebo Blaze DVD tak zvuk ide zo vsetkych reprakov, ale miesa sa do toho take hlasne klepotanie, ktore je nepravidelne. Na niektorych MP3 to nerobi skoro vobec a niektore dokonca pri zaciatku aj sekaju. Skusal som MP3 vselijakych kvalit (128,256,320 aj variabilne), ale klepotanie sa tam stale miesa. Skusal som prekonvertovat MP3 ktora mi klepotala na format WMA a zvuk bol zrazu cisty. Repraky su nove a bez chyby, lebo ked tam zapojim svoje stare stereo repraky, tak tiez klepocu ked pocuvam MP3 cez DVD Power. Ale napriklad filmy mi idu s cistym z vukom vo vsetkych prehravacoch. Aby som nezabudol, tak equalizer mam vypnuty vsade.
Nainstaloval som odznova WinXP. Dal som tam original CD s ovladacmi na zvukovu kartu a dal kompletnu instalaciu. Problem zostal rovnaky. Skusil som teda Win98 a tam mi uz DVD Power a Blaze DVD hraju pekne cisto vo vsetkych reprakoch. Ale Winamp stale hra bez subwofera a bez centra. Kamarat mi hovoril, ze ma repro 7+1 a na to pouziva Winamp 5.1 a hraju mu vsetky repraky. Moja zostava je Athlon XP 2200+, doska Asus, 768MB RAM, ... Ziadny komponent neni taktovany.
Ja uz vazne neviem v com moze byt problem. Pretoze kamarat ma presne taku istu zvukovku a dokonca aj tie iste Genius repraky a ide mu to bez chyby.