TV signal do PC cez Wi-Fi

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Liberty 28. 6. 2006 15:47

Ahojte, potrebujem poradit.
Chcem prepojit televizny signal (analog) cez wi-fi do PC, v ktorom mam Wi-Fi kartu.
Kamarad mi spominal ze v rakusku kupil nejaky wi-fi vysielac s dvomi antenami (jedna ako vysielac a druha ako zosilovac, ked je potrebne doviest signal na vacsiu vzdialenost) , do ktoreho napojil koaxial z kablovky. V PC mal wi-fi, na ktore cez dodany soft chytal signal z kablovky. Elegantne riesenie, ziadne kable a tak.
Vie niekto, kde sa to u nas da kupit a kolko to stoji? Alebo existuje nieco ine? Chcem sa vyhnut kupit si TV kartu a tahat kabel cez cely byt. Pozeral som Agem aj BGS ale nic som nenasiel.
Dakujem za radu.
Liberty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lemur 28. 6. 2006 20:37

Krabicku na WiFi jsem prodavat nevidel (ne-WiFi jsou ale bezne dostupne, ale degraduji kvalitu obrazu), ale pomoci druheho PC by to slo pomoci nejakeho softwaru na streaming (VideoLAN a pod). Ale funkcnost nebude nic moc, kamarad jednou zkousel prehravat DVD nasdilene pres WiFi z jineho stroje a stracilo aby po byte nekdo chodil a v dusledku zhorseni prijmu se to zadrhavalo (ten neotebook totiz mel celkem mizernou antenu). WiFi na tohle neni zrovna to prave orechove ...

Osobne bych bud natahl kabel (nejjednodussi a nejlevnejsi reseni), nebo koupil aktivni antenu. S nastupem digitalniho vysliani bude staci na mistech s dobrym prijmem i kus dratu.
Lemur
Junior

Odeslat příspěvekod wEnC 28. 6. 2006 20:50

Delaji se prenosy videa pres wifi. V zabezpocovaci technice je to bezna vec. Funguje to dobre, ale proste kabl je kabl....
nejaka nabidka treba zde :
http://www.elnika.cz/elnika.php?p=cze/produkty-vybrane-kategorie/97
wEnC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod POiNTER 29. 6. 2006 08:06

Aj Philips vyraba taketo zariadenia...oznacenie maju Wireless Multimedia Adapter .
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... ia+adapter
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod x-father 29. 6. 2006 08:24

Videl jsem tuner od Asusu co byl zaroven wifikarta...
x-father
Kolemjdoucí