Zdravím,
Rád bych se s vámi podělil o zkušenost z návštěvy hifi studia na Moravě. Po 2 minulých nepříjemných návštěvách (díky extrémně neochotným prodejcům - jmenovitě Absolute Audio a headphones.cz) jsem konečně narazil na člověka od fochu (také prodejce), ale hlavně z poměrně vřelým přístupem
Na doporučení jsem navštívil studio Hi-Fi Morava. Majitel p. Konečný mi po přivítání nabídl něco k pití a po krátkém prozkoumání mých požadavků (sháním se čistě po stereu), styl hudby pop, blues,... jsme začali poslouchat, žádné dlouhé povídání, ale dlouhý poslech
Dle doporučení majitele byly poslechnuty kombinace mojí stávající sestavy - kterou jsem si přivezl - (Onkyo + Metas 300) a sestavy Cabridge Audio 851A a Heco Celan GT 702 - zvuk byl nádherně široký, oproti mojí sestavičce kultivovanější, samozřejmě s mohutnějším a pevnějším basovým základem.
Dále kombinace Yamahy A-S700 a Xavianů Piccola, kde projev nebyl tak basový, ale ostrá Yamaha si krásně sedla s měkčími Piccolami. Příjemný, neůnavný projev s dynamikou Yamahy. Hlavně musím vyzdvihnou dílenské zpracování Xavianů, dlouho jsme neviděl tak pěknou práci. Předtím ještě XN 125 Junior.
Vše bylo pouštěno přes CA Stream Magic 6 a kabely Xindak.
Ještě jsou na poslech repra od Dali, Usher, Audio Phisic a ještě nějaké...
Všechno, co se dá na místě poslechnou je tady
http://hifimorava.cz/studio.htmlTakhle dlouhý sloupek nepíšu proto abych studio nějak vychvaloval
ale po několika návštěvách různých studií jsem konečně odcházel s pocitem, že jsem se někam posunul a něco si poslechl. Pan majitel mi nic nepodsouval, ale uměl si svůj názor obhájit.
Návštěvu můžu doporučit
Ještě přikládám nějakou fotku studia.